Sports Jam (Dreamcast)

Peli
Sports Jam

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: WOW Entertainment
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 2001
Alueet: USA/JAP
Genre: Ei määritelty


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-05-16 16:44:00>
Sports Jam on yksi Dreamcastin peleistä, joka jo pidempään hiukoillut pelata, mutta koska ei Eurooppaan koskaan tullut, en oo vaan saanut aikaseksi hommata. Mutta nyt sit tämän sain ja voin kyllä todeta, että on hauska ja koukuttava peli!

Peli on siis kokoelma urheilullisia minipelejä. Nämä minipelit ovat nopeita ja yksinkertaisia sessioita, jotka perustuu lähinnä tarkkuuteen ja nappulan rämpytykseen. Esim. lätkäs pitää pöytäkiekko tyyliin koittaa saada kiekko vastustajan maaliin ja tenniksessä pitää osua kentällä oleviin tauluihin. Pyöräilyssä sitten rämpytetään A-nappia ja samalla koitetaan säästää staminaa vikalle kiekalle, jossa painetaan meneen täysillä.

Pelissä on Orginal mode jossa saa hieman lepposammalla menolla kokeilla eri lajeja. Sen lisäksi on Arcade mode, jossa on vain kolme jatkomahollisuutta, hauska selostus sekä meininki muutenkin Orginaali modea astetta haastavampi. Lisäksi löytyy toki moninpeli ja sanomattakin lienee selvää, että kaverin kera on vielä mukavampaa!

Minulle kyllä maistui tämä kokoelma yllättävänkin hyvin ja on jotenkin outoa, ettei tätä tänne julkaistu olleskaan... Mutta voin suositella jos tämmöset pelit uppoo :)
Arvosana: 8/10