Crazy Taxi 2 (Dreamcast)

Peli
Crazy Taxi 2

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: Hitmaker
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 2001
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2015-09-09 14:22:00>
Uusi mesta, uudet kuskit sekä muutamat uudet minihaasteet. Se on Crazy Taxi kakkonen, jos verrataan ykköseen.  

Peli on kuin toinen kenttä ykköseen, niin samanlaiselta se tuntuu ja näyttää. Ajaminen on juuri sitä mitä ykkösessäkin, uutuutena tullutta hyppy ominaisuutta lukuunottamatta.  
Hyppyominaisuudesta sen verran, että sillä on ihan kätevä hyppiä vastaan tulevien autojen yli ja ansaita samalla vähän tippiä kyydissä olevilta asiakkailta. Tämä ominaisuus sopii hyvin pelin luonteeseen tarjoamatta silti mullistavaa uudistusta. 
Pelin tarkoitus on edelleen viedä asiakkaita määränpäähän ja ansaita mahdollisimman paljon rahaa, sekä tapella kellon kanssa.  

Crazy taxeista normaalin ajelun lisäksi löytyy minihaasteita, joita en muistanu ykkösen arviossa mainita. Haasteita löytyy mahdollisimman pitkästä hypystä pallojen rikkomiseen ajan kanssa. Kakkonen tuo mukanaan muun muassa hullu hyppy kakkosen ja uutuutena Crazy Golfin. Crazy Golfissa käytetään uutta hyppy ominaisuutta ja tarkoitus on ajaa kovaa lopuksi hypäten golf palloapäin ja toivoa, että se läntää tarpeeksi pitkälle. Haasteista riittä ihan mukavaa puuhaa toviksi, mutta kun nettitilastoja ei ole enään mukana, joutuu taas rikkomaan vaan omia ennätyksiään. 

Loppuun sanoisin, että ihan mukavaa kun saa ajella taxilla toisessakin kentässä, mutta olisihan tavallaan tämäkin kartta voinut jo ykkösestä löytyy.  
Jos omistat ykkösen ja haluat lisää hullua taxia uudessa mestassa, on kakkonen varma valinta :)  
Jos taas et omista kumpaakaan ja pohdit kumman haluat, ota se kumpi tulee ekana vastaan. Molemmat on yhtä hyviä.
Arvosana: 8/10