Cannon Spike (Dreamcast)

Peli
Cannon Spike

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: Psikyo
Julkaisija: Capcom

Julkaisuvuosi: 2001
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2015-12-02 23:41:00>
Psikyon tekemä ja Capcomin julkaisema Cannon Spike on vaikeasti kuvailtuna ylhäältä kuvattu monisuunta-ampuma peli shoot 'em up vivahteilla. Pelissä on seitsemän hahmoa, joista kuusi on tuttuja Capcomin sarjoista ja yksi peliä varten kokonaan luotu. Pelattavat hahmot ovat: Charlie (Street Fighter), Arthur (Ghosts 'n Goblins), Shiba (Three Wonders), Cammy (Street Fighter), Simone (Cannon Spike), B.B.Hood (Darkstalkers) ja MegaMan (Mega Man). 

Niin kun tuossa yritin jo kuvailla, pelissä siis ammutaan isometrisestä kuvakulmasta joka suunnasta päällekäyviä vihollis-massoja tuusan nuuskaksi, joko yksin tai kaverin kera. Useinmiten tietyn tilan rajaamana, mutta välillä myös vähän shmup tyyliin rullaavissa tasoissa. Kentän lopussa tapellaan aina isompaa pomoa vastaan. Ammukset joka hahmolla noudataa kaavaa sarjatulitus sekä hitaampi ja tehokaampi isku. Näiden lisäksi jokaselta hahmolla on omanlaisensa spesiaali-liike. 

Vaikeutta löytyy seitsemän eri astetta vauvasta erittäin vaikeaan, joista jokainen voi valita mieleisensä. Vaikealla pelattuna peli on vaikea ja normaalillakin sain kokea ennen aikaisen kuoleman. Peliä vaikeuttaa myös se, että energia ei palaudu kenttien välissä ja jatko mahdollisuuksia löytyy vain kolme. 

Niin kuin montaa muutakin Dreamcastin arcade tyylistä peliä, myös Cannon Spikea vaivaa sisällön vähyys. Pelimuotoja on tässä tasan tarkkaan yksi, jonka ehtii pelaa yhellä hahmolla läpi, sillä välin ku parempi puolisko katsoo salkkareita. Hyvä peli silti ja voin suositella kaikille nopeatempoisesta räiskeestä ja shoot 'em upeista pitäville.
Arvosana: 8/10