Rez (Dreamcast)

Peli
Rez

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: United Game Artists
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 2001
Alueet: EUR/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
13 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
10

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2015-11-11 07:06:00>
Visuaalinen musiikki/ammunta pläjäys Rez lukeutuu varmastikkin Dreamcastin parhaimpien pelien joukkoon.  

Pelistä on vaikea kertoa mitään ja vielä vaikeampi tätä on arvioida. Peli on koettava itse ja sitä kokemusta voin suositella kaikille! Peli ei ole liian vaikea ja väitäisin, että kaikkien on helppo päästä tähän sisään. Peli on yksinkertaisen toimiva. pitämällä ammuntanappi pohjassa lukitaan kohteet ja sitten päästämällä nappi ammutaan.  

Päähenkilö on aluksi viivoista koostuva ihmishahmo, joka muuttaa muotoaan bonuksia keräämällä tai vahinkoa ottamalla. Pelissä leijaillaan/lennetään läpi tietokoneella luodun "avaruuden" ja tason lopussa taistellaan loppuvastusta, jonkin sortin keskusyksikköä vastaan. Taustalla pauhaa tekno johon kaikki on liitoksissa. Vihollisen ampumisesta tulevat äänetkin muodostuvat osaksi taustalla soivaa kappaletta. Musiikki on myös laadukasta ja erittäin toimivaa tavaraa, joka imee tehokkaasti peliin sisään.  

Pelistä löytyy myös Traveling Mode, jossa avattuja tasoja pystyy pelaamaan ilman pelkoa ammutuksi tulosta. Tämä on myös erittäin toimivaa ja lepposaa pelaamista. Musat vaan täysille niin että basso saa jalan lyömään tahtia, samalla kun leijailee hypnoottisessa teknoavaruudessa.  

Jos et omista Dreamcastia, niin Rezistä on saatavilla myös PS2:lle fyysinen versio ja ladattavissa se on XBOX360:lle.
Arvosana: 10/10