Gunbird 2 (Dreamcast)

Peli
Gunbird 2

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: Psikyo
Julkaisija: Capcom

Julkaisuvuosi: 1998
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
56 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2015-11-23 16:15:00>
Gunbird 2 on hyvä shmup, jonka parissa on mukava tuhlata puolisen tuntia.
Peli on perinteikästä Shoot 'em up räiskettä, jossa liikutaan ylöspäin ja ammutaan niin pirusti. Power uppei keräämällä saa ampumiseen lisää puhtia ja pommeilla pystyy pelastautumaan kiperästä paikasta. Hahmoja löytyy pieni kourallinen, joista jokaisella on omanlaiset ammukset ja pomminsa.

Oikein suurta kokemusta minulle ei ole shmupeista ja en ole kummoinen pelaaja, joten peli on minulle haastava. Vaikeustasoja löytyy seitsemän, joista jouduin pelaamaan kolmosella, joka on very easy. Kaverin kanssa meno vähän helpottuu, kun vain molempien saman aikainen kuolema vie kentän alkuun. Jos toinen jää henkiin, pystyy toinen pelaaja palaamaan helposti takasin taistelutantereelle.

Pelin voi nauttia kolmella tapaa; joko normaali modella ylöspäin räiskien tai normaali -kakkos modella, jossa räiskitään myös ylöspäin, mutta kuvakulma elää enemmän. Viimeinen tapa on arcade, jossa pelataan sivullepäin. Tähän tuo lisää haastetta ohjaus, joka pelikulman vaihdosta huolimatta on edelleen sama, kuin ylöspäin pelatessa.

Viihdyttävää räiskettä sopivissa annoksissa.
Arvosana: 8/10