Medialle

Gameberry.net sivusto on Suomen suurin pelien tietokanta, johon käyttäjät voivat listata omat pelikokoelmansa. Sivustolla on noin 900 rekisteröitynyttä pelikeräilijää, jotka ovat listanneet Gameberry.net sivustolle lähes 200 000 peliä ja yli 15 000 elokuvaa, joiden laskennallinen arvo on yli 4 miljoonaa euroa (3/2023).

Ajantasaiset Gameberry.net palvelun tilastotiedot näet täältä.

Gameberry on ollut useasti esillä kotimaan suurimmissa medioissa ja meihin voi aina ottaa yhteyttä mikäli juttunne käsittelee pelikeräilyharrastusta, pelien hintakehitystä tai retropelaamista.

Gameberry on ollut esillä mm.

Yhteystiedot

Gameberry.net sivuston ylläpitäjä:
Jani Karttunen
Mail: jani.karttunen[ät]gameberry.net
Twitter: Gadm1n

Logo

Alla olevaa Gameberry logoa voi käyttää vapaasti, kunhan kyseisellä logolla viitataan tähän Gameberry.net sivustoon, eikä logoa käytetä mainostamaan muita tuotteita tai palveluita. Nykyinen logo on otettu käyttöön 29.11.2016.

Twitch

Voit auttaa lisäämään Gameberryn tunnettavuutta pelaajien piirissä liittämällä alla olevan kuvan teksteineen omalle Twitch-sivullesi.


Gameberry.net on kotimainen, täysin ilmainen sivusto johon voit listata oman pelikokoelmasi ja seurata kokoelmasi kasvua, sekä peliesi backlogia. Rekisteröidy, listaa pelisi ja liity yhteisöön!
+ [Tunnuksesi @ Gameberry.net](http://www.gameberry.net/tunnuksesi)