Dynamite Cop (Dreamcast)

Peli
Dynamite Cop

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: Sega AM-1
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 1999
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2015-11-23 15:48:00>
Merirosvot ovat kaapanneet ökyristelylaivan ja siepanneet siinä ohessa presidentin tyttären. Elikkä kolme parasta kommandoa lähetetään asialle pistämään pahiksia pataan. Juoni on typerä ja tarpeeton, koska tämä peli on puhdasta 3D beat ’em uppia alusta loppuun. Pahiksia hakataan nyrkein, sekä kaikella minkä käteen saa, olisi se sitten tonnikala tai plasmakivääri. Siinä sivussa kerätään myös powereita, joiden avulla saa hetkellisesti kovemmat iskut hahmolleen. 

Kahdestaan peli on erittäin viihdyttävä ja sen sekava meno saa iloiseksi. Tämän oppii nopeasti ja se on myös ikävän nopeasti ohi. Aluksi tehtäviä on kolme, jotka kaikki on sitä samaa hieman toisistaan poikkeavilla reiteillä. Kun ne läpäisee, aukeaa haastavampi showdown mode, jossa on kolme lisä missionia. Nämä ovat kuitenkin aivan samoja tehtäviä kuin edellisetkin, mutta haastetta on lisätty esimerkiksi poistamalla jatko mahollisuudet ja lisäämällä vihulaisten ammuksiin kovemmat kudit. Missionit ovat noin 15-30 minuutin rutistuksia, joten pelin läpäsee helposti yhden illan aikana. 

Muut pelimuodot ovat sitten suhteellisin turhia. Löytyy versus, jota en jaksanut kovin montaa erää pelaa. Vastakkain peluussa voittaa melkein aina poikkeuksetta se, kumpi ehtii ensiksi paremman aseen löytää. 
Survival modekin löytyy, jossa tapellaan vihollisa vastaan kunnes kuolo korjaa. 
Lisäksi pelin läpäisemällä aukeaa outo Tranquilizer Mode, joka on oma "pikku"pelinsä. Sen saakoot jokainen omalla ajalla kokea :) 

Dynamite Cop on hyvä peli, jota vaivaa vähäinen sisältö. Pelin sisältö on silti erittäin viihdyttävää ja uskon palaavani tämän pariin useasti, kuhan kaveri löytyy. Yksin tuskin tätä tulen pelaamaan.
Arvosana: 8/10