Project Justice - Rival Schools 2 (Dreamcast)

Peli
Project Justice - Rival Schools 2

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: Capcom
Julkaisija: Capcom

Julkaisuvuosi: 2000
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2015-10-12 04:02:00>
Project Justice on yksi Capcomin Dreamcastille julkasemista tappelupelihelmistä ja se on jatkoa vuonna 1998 Playstationille julkastulle Rival Schoolille. Eli on aika palata koulun penkille ottamaan koululaisista mittaa. 

Hahmokaarti perustuu parista kymmenestä värikkäästä ja toinen toistaan hullummasta hahmosta. Lukiolaisia on baseball jätkästä tennis tyttöön, löytyy jengiläisiä, nörttiä ja High Schoolin club presidenttiä. Tottakai mukana on myös terveydenhoitaja ja Cheerleader. Hahmoja saa myös lisää avattua tarinatilaa pelaamalla. 

Tappeleminen on sujuvaa 3D mätkettä, joskin 3D liikkuminen on hyvin rajallista. Vapaata 3D liikkumista ei periaatteessa ole, vaan tapelun aikana on mahollista ainoastaan ottaa askelia sivulle päin, jota käytin lähinnä väistönä. Sivulle väistäminen mahollistaa mukavasti pääsemisen vastustaja selustaan. 

Tappelun suurimpana jippona on "Team Up Technique". Tappelun aluksi valitaan kolme hahmoa. Ensiksi valitaan "päähahmo", jolla aloitetaan pelaamaan ja sille sitten kaksi partneria. Erien välissä voi pelattavaa hahmoaan vaihtaa, mutta kesken tappelun tämä ei ole mahdollista. 
Tappelun aikana ruudun alareunassa olevat mittarit täyttyy ja kerää tappelijoille pisteitä, joiden avulla voi sitten suorittaa erikoisiskuja tai aikasemmin mainittuja Team up tekniikoita. Tiimi tekniikoilla kutsutaan jompikumpi partneri kaveriksi tekemään suurempaa vahinkoa tai antamaan pelaajalle vaikka lisää energiaa. Jos on hallussa täydet viisi pistettä, niin voi kutsua molemmat partnerit. Team up liikkeet ovat hienon näköisiä ja varsinki koko tiimin isku tekee nautittavan paljon vahinkoa. Koko tiimin käyttö on myös aina riski, koska ohimentäessä se vaan tyhjää erikoisliike pankin. 

Pelimuotoina löytyy Story mode, jossa pääsee pelaamaan tarinaa kuuden koulun näkökulmasta. Kaikki kun läpäsee aukeaa vielä pimeänpuolen opiskelijaneuvoston tarina. Yksin pelattavaa riittää moniksi tunneiksi jo kaikkia hahmoja avatessa. Tarinamuodon lisäksi löytyy vapaata tappelua, harjoittelua, kaksinpeli tottakai sekä turnaus mode, jossa havitellaan pokaalia. 

Viihdyttävä, sopivan hullu ja hauska paketti kyseessä. Suosittelen.
Arvosana: 8/10