Rekisteriseloste

Rekisteriseloste on päivitetty viimeksi 27.3.2018.

1. Rekisterinpitäjä Gameberry.net verkkoportaali,
90530 Oulu


2. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö Jani Karttunen
miraqle ät gmail piste com


3. Rekisterin nimi Gameberry pelitietokannan käyttäjärekisteri


4. Rekisterin käyttötarkoitus Henkilötietoja ja muita annettuja tietoja käytetään pelitietokannan ylläpitämiseen ja Suomalaisen pelikeräilyn edistämiseen, sekä henkilön kohdentamiseen. Tietoja voidaan myös käyttää Gameberry palvelun kehittämiseen, sekä käyttäjien ohjeistamiseen ja tiedottamiseen. Palvelun käyttöehdot on luettavissa täältä.


5. Rekisterin tietosisältö Pakolliset tiedot: Etunimi, sukunimi, nimimerkki, sähköpostiosoite, salasana.
Vapaaehtoiset tiedot: Katuosoite, kunta, postinumero, konsolien verkkopalveluiden nimimerkit.7. Tietojen oikeellisuus ja ajantasaisuus Gameberry ei tarkista käyttäjän antamia tietoja. Käyttäjällä on palveluun sisään kirjauduttuaan mahdollisuus tutustua käyttäjätietoihin ja korjata, poistaa sekä lisätä uusia tietoja. Käyttäjä voi myös ilmoittaa mahdollisista muutoksista tai tietojen poistamisesta Gameberry palvelun ylläpidolle.


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Tietoja ei luovuteta missään tilanteessa eteenpäin kolmansille osapuolille.


8. Rekisterin suojauksen periaatteet Tiedot sijaitsevat suuren kotimaisen palveluntarjoajan tarjoamassa webhotellissa, eikä tietoihin ole pääsyä ulkopuolisilla tahoilla. Kaikki palvelun salasanat on kryptattu, eikä niitä ole mahdollista selvittää. Muille palvelun käyttäjille näytetään ainoastaan toisten palvelua käyttävien nimimerkit, sekä sähköpostiosoitteet (jos tämä on sallittu käyttäjän itsensä toimesta).