Zero Gunner 2 (Dreamcast)

Peli
Zero Gunner 2

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: Psikyo
Julkaisija: Psikyo

Julkaisuvuosi: 2001
Alueet: JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
111 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-10-17 14:14:00>
Psikyon helikopteri Shoot 'em up Zero Gunner 2 oli pitkään hankinta haaveenani, jonka hetki sitten toteutin. Osasin jo odottaa pelistä kovaa kamaa, koska olin päässyt aikaisemmin näkemään kun kaverit sitä pelasi.

Minä tykkään shoot 'em upeista, vaikken ole niissä mitenkään kovin hyvä. Siksi minulle on kultaa genren edustajat, jotka ovat taidoillani läpäistävissä. Zero Gunner 2 on yksi tämmöisistä tapauksista, kiitos mainion vaikeusaste valikon, josta varmasti löytyy joka tasoselle pelaajalle jotakin.

Pikemmittä puheitta Zero Gunner 2 on yksi parhaista Dreamcastin Shmupeista. Tällä hetkelle voisin jopa sanoa toiseksi parhaaksi pelaamistani DC:n shoottereista. Ykkös-sijaa edelleen saa pitää minut koko genreen tutustuttanut Ikaruga. Zero Gunnerissa ohjataan helikopteria läpi ylöspäin rullaavien näyttävien tasojen, joiden lopussa kohdataan mikäpäs muu kuin pomovastus.

Pieni helikopteri parka olisi suuressa pulassa joka puolelta päälle käyvien vihollis massojen keskellä, ellei se osaisi kääntyä. Helikopterilla pystyy siis kääntymään joka suuntaan ja tätä varten on oma nappinsa, joka vaatii hetken totuttelua. Kääntymistä todellakin tarvitaan ja se tuo peliin mukavaa omanlaisuuttaan.

Kaiken kaikkiian kyseesä on todella hyvä ja näyttävä shmuppi Dreamcastille, jota ei kannata ohittaa. Mainittakoon loppuun vielä, että mm. Nintendon Switch konsolille peli on myös ladattavissa.
Arvosana: 9/10