Dead or Alive 2 (Dreamcast)

Peli
Dead or Alive 2

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: Team Ninja
Julkaisija: Tecmo

Julkaisuvuosi: 2000
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
10 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2015-09-02 23:54:00>
Dead or Alive, tappelupelisarja joka tunnetaan pomppivien maitorauhasten ja vähäpukeisten tyttöjen ansiosta.

Mutta vaikka kuinka ne rinnat hölskyis ja puvut olisi niukkia, niin ei voi kieltää, etteikö tässä olisi laatumätkintä kyseessä! Kakkonen on myös mielestäni sarjan paras osa ja jälleen sai ihmetellä, kuinka hyvältä peli ikäisekseen näyttää.

Tappeleminen on helppo sisäistää; Yhestä napista lyö, yhestä potkii, yhtä käytetään vastaiskuihin ja yhellä tehään heitot. Ristikosta liikkuu eteenpäin, hyppää, kyykkyy ja torjuu kun taas analogitattia käytetään "3D-liikkumiseen". Hahmoja löytyy 12 tuttua sarjan ystäville ja itselleni se oli tarpeeksi suuri määrä. Limited editionissa on kuuleman/lukeman mukaan mahollista avata pari hahmoa lisää.

Pelitiloista Story Modessa voi avata hahmoille uusia enemmän tai vähemmän paljastavia asuja, kuhan pelaa vähintään normal vaikeusasteella. Story mode normaalivaikeudella on suhteellisen helppoa ja nopeeta läpäistä useammankin kerran putkeen, vaikka välillä tulee vastaan joku huomattavasti vaikiampi vastus, joka torjuu vastaiskuilla joku lyönnin ja potkun.

Peliä voi pelata 1-4 pelaajaa. Nelin peluu onnistuu Tag modessa, jossa taistellaan pareina vuorotellen. Voin kuvitella neljän pelaajan kera tag teamin olevan erittäin viihdyttävää puuhaa :)

Muita pelitiloja ovat perinteinen Versus, Survival ja Time Attack. 
Tämä peli on mielestäni taistelupelien parissa viihtyvälle pakkohankinta.
Arvosana: 8/10