The Incredible Adventures of Van Helsing (Xbox One)

Peli
The Incredible Adventures of Van Helsing

Konsolille: Xbox One
Kehittäjä: NeocoreGames
Julkaisija: NeocoreGames

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Roolipeli


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
2

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Nick22FIN <2015-12-01 23:48:00>
The Incredible Adventures of Van Helsing on Diablon tapaisesti suunniteltu hack and slash roolipeli, joka on alunperin julkaistu Steamissa, mutta löysi tiensä myös konsoleille.

Pelin alkuvalikko on samantapainen kuin Diablossa. Hahmon luominen on melko suuri pettymys, sillä valittavissa on 3 hahmoa, joista 2 aukeavat vain ostamalla lisäsisältöä peliin. Peli pakottaa valitsemaan yhden hahmon ja jos pidät pelistä niin ostat sitten seuraavan.

Grafiikat ovat kivan näköiset, mutta FPS lagia pelissä ilmenee todella paljon. Kontrollit pelissä ovat suht OK vaikka eri skillien käyttö onkin hieman hankalaa juuri näppäinsijoittelun takia.

Moninpeli... olin todella innostunut pelaamaan tätä peliä kavereiden kanssa, kun se tuli ilmaiseksi xbox live gold jäsenille. Se innostus kaikkosikin melko nopeasti. Aluksi tuntui että tämä moninpeli toimii oikein hyvin. Ei pahempaa viivettä taisteluissa ja FPS lagin kanssa oppi elämään, mutta kuinka ollakaan peli kaatuu jokaisella meistä vuorotellen. Vähän väliä jäätiin myös jumiin latausruutuihin. Latausajat pelissä ovat aivan älyttömän pitkiä ja kun pelaat moninpeliä niin saa sormet ristissä toivoa että peli ei jumahda tai kaadu. Saatiin muutama tehtävä tehtyä, mutta ei alettu sitten pitemmäksi aikaa tämän pelin kanssa pelleilemään. Luultavasti yksinpeli toimii paljon paremmin.

Tämä peli voisi olla ihan hyvä, mutta pettymys moninpelin kohdalla oli niin suuri että ei oikein kiinnosta yksinpeliä pelata enään. Parempi vain pelata Diabloa.
Arvosana: 2/10