Ryse: Son of Rome (Xbox One)

Peli
Ryse: Son of Rome

Konsolille: Xbox One
Kehittäjä: Crytek
Julkaisija: Microsoft Studios

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
8 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-02-19 21:37:00>
Katapulttien paukkeessa, tulisen nuolisateen jälkeen mä miekalla silpasen, keihäällä lävistän ja kilvellä kolautan, saadakseni aikaan hidastetun erikoisiskun, jolla komeesti aukee barbaarin kurkku tai lävistyy vatsa.
Ryse son of Rome on verinen, raaka mätke läpi toiminta vuoristoradan ja sitä se on alusta loppuun asti.

Pelissä siis yksinkertaisesti hakataan minkä keritään. Mätke on yksinkertaista touhua; yhestä napista lyö miekalla, toisesta hutasee kilvellä, kolmas on väistöpyörähdys ja neljännellä torjuu. Kun nappia pitää pohjassa saa aikaan vähä vahvemman lyönnin ja liipasimilla pystyy viskoo keiheitä. Lisäksi on käytössä rajoitetusti fokusta, joka hidastaa vastustajat paikalleen.
Kun vastustaja(t) on saanut tarpeeksi pataan, pystyy tehdä lopetusliikkeen joka on ns. qte tyylillä toteutettu. Jos painat niissä vahingossa väärin ei se kuitenkaan merkkaa juuri mitään. Koko homman juju piileekin näissä näyttävissä ja raaoissa lopetus-seteissä, koska saat valita antaako niiden suorittaminen energiaa, hetkellistä lisä voimaa, enemmän expaa taikka täyttyykö fokus-palkki. Näitä tuleekin tiuhaan vaihdeltua sen mukaan mitä eniten tarvitsee.

Kaiken mätkeen keskellä pääsee myös vähä suunnittelemaan minne haluaa Roomalais joukoja asettaa, kilpikonna muodostelmassa jyräämään eteenpäin ja kookkaalla varsijousella ampumaan. Kaikki on kuitenkin todella yksinkertaisesti toteutettua, joka kyl sopii tämän pelin luonteeseen. Yksinkertaisesti on toteutettu myös pelistä kerääntyneellä kokemuksella hahmon tuunaus, jossa valintoja ei kyllä liikaa ole, mutta ei niitä tähän enempää tarvisikaan. Itse keskityin venyttään energiapalkkia ja lisämään damagea.

Jos on jotenkin liian rikas olo, pystyy livestä lataan kultaa jolla voi myös hahmoa päivittää.
Perusvaikeusasteella peli on kuitenkin aika helppo, kun homman vaan sisäistää, niin en sille paljoa järkeä nähnyt. Peli ei ole järin pitkä, eikä pituutta oikeastaan enempää kaipaakkaan. Juoni on tasoa ihan kiva, jossa hektinen sekä mahtipontinen meininki pelastaa paljon. Kampanja jaksoi minua viihdyttää ja pitää otteessa loppuun asti. Moninpeliä en ole kokeillut, joten puhtaasti yksinpeli pohjalta tämä arvio.
Arvosana: 7/10