RiME (Xbox One)

Peli
RiME

Konsolille: Xbox One
Kehittäjä: Tequila Works
Julkaisija: Maximum Games

Julkaisuvuosi: 2017
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
19 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-01-25 13:24:00>
Nuori poika, mystinen saari ja kettu. Tunnellmallinen ja visuaalisesti kaunis RIME on taiteellinen seikkailu ICOn ja Journeyn jalanjäljissä.

Peli on leppoisaa ja helppoa pelattavaa. Vaikka siinä ei ole mitään suuntaviittoja, se ohjaa kuvakulmilla ja valoilla pelaajaa kokoajan oikeaan suuntaan. Missään vaiheessa en pidemmäksi aikaa eksynyt, vaikka lopun aika sokkeloiset kentät vaati hieman enemmän suunnistusta. Suurin aika pelistä menee hahmolla jolkottaessa ja maisemia tutkiessa, sekä ympärillä olevia tapahtumia ihmetellessä. Lisäksi pelissä kiipeillään ja ratkotaan pulmia eteenpäin pääsemiseksi. Molemmat on toteutettu varsin helpoiksi, mitä nyt välillä kuvakulman takia jäi hyppy liian lyhkäseksi tai loikkasin väärään suuntaan. Pulmat on yksinkertaisia ja missään vaiheessa ei joutunut jäämän pidemmäksi toviksi päätä raapimaan.

Pelinä RIME on hieman vanhahtavan tuntuinen. Kontrollit eivät aina ole niin sulavat kuin pitäisi ja kamerakulmatkin välillä temppuilee. Pidin pelistä silti paljon ja läpäisy ei missään vaiheessa maistunut puulta. En kuitenkaan usko, että tämän uudestaan aivan pian jaksaisi läpäistä.
Arvosana: 7/10