Assassin's Creed Origins (Xbox One)

Peli
Assassin's Creed Origins

Konsolille: Xbox One
Kehittäjä: Ubisoft Montreal
Julkaisija: Ubisoft

Julkaisuvuosi: 2017
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
25 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-10-17 09:54:00>
Haluan sanoa tästä jotain johtuen siitä, että olen niin totaalisen yllättynyt kuinka hyvä tämä peli olikaan. Olen viimeeksi pelannut Assassin's Creed (AC) kakkosen läpi sen julkasun aikoihin ja pidin siitä kovasti. Sen jälkeen kuitenkin alkoi jotenki alamäki sarjan kanssa. Olen useamman osan aloittanut, kuten AC kakkosen jatkohommat, AC kolmosen, Black Flagin ja Unityn nyt ainakin, mutta kaikki jääneet kesken.

Löysin kuitenkin vihdoin tälle tapaukselle sopivan raon ja päätin että ohan sitä kokeiltava. Mitä sitten tapahtui? No pelasin jonku 30h peliä ja peli teki todella vahvan koukun. Pystyin hengähtämään vasta kun päätarina oli taputeltu. Tekemistä nyt olisi vielä kuitenkin jäljellä vaikka muille jakaa, koska AC: Origins on valtava peli.

Peli muuttaa vanha AC:n kaavaa tappeluiden osalta suuresti. Ennen kun tappelu oli tyyliin yhen napin hakkausta oikeeseen aikaan, on se nykyään enemmän nykyaisten toimintaseikkailujen tyylistä, jossa torjutaan, väistellään ja väliin tehään erikoisempia iskui. Vihollisia löytyy jos jonkin mosia ja monet vaatii hieman jopa taktisempaa lähestymistapaa. Paras keino on edelleen kuitenkin esim. linnakkeista harventaa tyyppei salamurhaamalla, koska liika hälinä voi houkuttella kunnon paskiaisia paikalle. Lisäksi mukana on nyt myös niin ikään nyky toimintapeleille ominaisia rpg elementtejä.

Kyllä pelin edelleen AC sarjalaiseksi tunnistaa, mutta tämä kyllä toimisi hyvin myös ihan omana pelinään. Ehkä jopa paremmin, minä kun nyt en niin kovaa sarjaa ole seurannut, niin Animus pätkät tuntuivat todella turhilta. Onneksi niitä on todella vähän.

Pelissä parasta on hieno ja elävältä tuntuva valtava avoin maailma jota on ilo tutkia ja ihastella. Maailma tarjoaa monia erinlaisia lähestymistapoja tehtäville joiden toteutukseen voi itse vaikuttaa. Kerran linnaan soluttautuminen meni ihanasti nappiin kun piti sieltä joku vapauttaa. Ensiksi lähetän assasiinin parhaan kaverin, eli kotkan tutkiin mestaan ja merkkaan kohteen sekä vihut. Salamurhaan pari vartiaa ja hyppään linnan kovimman äijän niskaan kuolettavasti. Vapautan vangin ja ammun tulinuolella linnan muurilla olevan puuhöskän tuleen. Vartiat juoksee tulta ihmetteleen ja linnan ulko-ovi on avoin. Toinen mikä sai hymyilyttään oli se kun yhen jästipään houkuttelin krokotiilien ruuaksi, kun en millään meinannu saada hengiltä. Siitä sai!

AC Origins on loistava peli johon toimintaseikkailujen ystävien kannattaa tutustua! Vaikka Assasin's Creed nimi pelottaisikin :)
Arvosana: 9/10

Derringer <2018-12-29 00:09:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10