World of Tanks: Xbox 360 Edition (Xbox 360)

Peli
World of Tanks: Xbox 360 Edition

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Wargaming.net
Julkaisija: Microsoft Game Studios

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toiminta


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Gadmin <2014-11-06 06:59:00>
Jonnejen massapeli..? NOT. World of Tanks herätti mielenkiintoni lähinnä kaveripiirin takia ja ihmettelinkin tovin miksi kaverini (30-kymppiset äijät) takovat tankkipeliä. Syy siihen selvisi jo pienen peliin tutustumisen kautta. Peli on erittäin strateginen sotatanner jossa kuolo korjaa hetkessä. Pelissä siis sadat erilaiset panssarivaunut, jotka on jaettu viiteen eri tankkityyppiin sotivat toisiaan vastaan parhaimmillaan 30 pelaajan vastakkainasettelussa (15 vs. 15).

Pelissä on siis 5 tankkityyppiä; scoutit, keskiraskaat tankit, raskaat tankit, tykit ja tankintuhoajat. Jokaisella tankkityypillä on selkeät tehtävät taistelukentällä ja voikin sanoa, että parhaimmat pelaajat eivät läheskään aina voita, vaan ne jotka pelaavat parhaiten joukkueena. Pelaajat voivat myös osallistua koko oman puolen kattavaan headset keskusteluun, jossa strategioitaan voi hioa, mutta peliä voi pelata samantasoisilla tankeilla myös kavereiden kanssa headsetin avulla, jolloin myös omien taktiikkojen ja kuvioiden suunnittelu nousee arvoon arvaamattomaan.

Pelissä on satoja tankkeja ja ne on lajiteltu 10 eri tasoon, eli tieriin. Tasolle 5 pystyy etenemään pienelläkin vaivalla ja muutamien tuntien takomisella, mutta 10 tason tankin hankkiminen vaatiikin jo kymmeniä, ellei satoja pelitunteja ja tuhansia taisteluita. Sanottakoon nyt samaan syssyyn, että itse raavin vasta tasoa 7, eli vielä riittää takomista. Vaikka peli pyrkiikin pelaajan lompakolle tarjoamalla premium aikaa ja nopeampaa etenemistä, niin peliä voi vallan hyvin pelata myös laittamatta rahaa peliin ja näin myös allekirjoittanut on onnistunut etenemään suhteellisen pitkälle näin 600 pelin kokemuksella.

Loppukaneettina sanottakoon että World of Tanks on ainoa verkossa pelattava moninpeli, johon olen käyttänyt muutamaa tuntia enemmän aikaa ja tässä tapauksessa peliaikaa onkin kertynyt kymmeniä tunteja, joten koukkuunhan tähän jää. Ainoa hienonen miinuspuoli on pelin klaanittomuuden puute verrattuna PC versioon ja se että rahaa peliin laittavat etenevät huomattavasti nopeampaa, vaikkakaan rahallakaan pelissä ei varsinaisesti saa ylilyöntiasemaa itse taistelussa.
Arvosana: 9/10
4 käyttäjää on listannut tämän pelin kokoelmiinsa, katso ketkä.
Etsi pelivideoita Youtubesta.
Etsi peliä Huuto.netistä
Etsi peliä eBaystä

Peli saatavilla tälle pelialustalle vain digitaalisena.


Katso myös seuraavia pelejä:

Anarchy Reigns
Ace Combat: Assault Horizon
007 Legends
The Amazing Spider-Man 2
The Walking Dead: Season Two