Tomb Raider (Xbox 360)

Peli
Tomb Raider

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Crystal Dynamics
Julkaisija: Square Enix

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
15 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
4 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Nick22FIN <2015-03-24 19:16:00>
Yksi 2013 vuoden parhaimmista peleistä on ehdottomasti Tomb Raider. Itse en ole vanhempiin Tomb Raider peleihin tutustunut, mutta tämä Lara Croftin nuoruusvuosiin perustuva Tomb Raider valloitti minut täysin.

Pelimaailma on kaunista katseltavaa, oli kyseessä maanalainen luola, metsä tai kaukainen horisontti. Tarinakin pysyy mielenkiintoisena loppuun asti, joten ei tarvitse olla skippailemassa cutscenejä.

Miten pelattavuus? Pelin kontrollit ovat loistavat ja mikään ei ole tyydyttävämpää kuin ampua jousipyssyllä vihollista päin näköä. Pelissä korostuu paljolti kallioseinämissä kiipeily mikä on toteutettu todella hyvin, sekä pientä aivojumppaa vaativat salapaikat, joihin pääsy vaatii päättelykykyä.
Pelin ja tarinan edetessä pelaaja tulee saamaan uusia välineitä, taitoja ja aseita mikä myös saa pelaajan jatkamaan etenemistä.

Pelin yksinpeli on täyden hatunnoston arvoinen, mutta samaa ei voi sanoa moninpelistä. Moninpeli on omasta mielestäni aivan turha ja tuntuu väkisin väännetyltä. Moninpelissä on deathmatchia ja pari omaa pelimuotoakin. Miksi vaivautua pelaamaan jotain keskinkertaista täydellisen yksinpelin jälkeen.
Arvosana: 9/10