Dead Space (Xbox 360)

Peli
Dead Space

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: EA Redwood Studios
Julkaisija: Electronic Arts

Julkaisuvuosi: 2008
Alueet: EUR/USA
Genre: Selviytymiskauhu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
9 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Matzo22FIN <2015-05-29 21:34:00>
Dead Space vie kauhun aivan uusiin ulottuvuuksiin. Peli sijoittuu USG Ishimura nimiselle alukselle, joka on joutunut tuuliajolle tuntemattomasta syysta. Ishimuraa lähtee tutkimaan kolmen ihmisen joukko joista Isaac Clarke-nimistä insinööriä ja korjaajaa pelaaja ohjaa.

Peliä pelataan kolmannesta persoonasta ja ohjakset ovat hyvät. Liikkuminen on helppoa ja kamera seuraa tiivisti pelaaja olan takaa. Vihollisten tappaminen on vaikeampaa kuin perusräiskinnässä, sillä viholliset kuolevat nopeammin jos niiden raajat ampuu poikki. Tämä ominaisuus tuo tarkkuuden suureen merkitykseen, koska pelkästään torsoon ampuminen tuhlaa panoksia huomattavasti.

Tavaratilan hallintaa, tehtävien tarkastamista, kartta ja dokumenttien lukemiseen toimiva valikko ei pysäytä peliaikaa. Tämän lisäksi aseiden kehityspisteet ja kaupatkaan eivät pysäytä aikaa, joten pelaajan pitää aina olla valmis toimimaan.

Pelin ulkoasu on synkkä ja kentät koostuu isoista ja pienistä alueista. Pelissä on myös kohtia joissa ollaan painovoimattomassa tilassa. Äänimaailma pelissä on karmiva, mikä lisää tunnelmaa huomattavasti. Tämän lisäksi hapettomassa tilassa ei kuule muita kuin ittensä, mikä on hieno lisäys.
Arvosana: 9/10

hehahi <2017-10-14 19:35:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10