Beijing 2008 (Xbox 360)

Peli
Beijing 2008

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Eurocom
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 2008
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
4 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Nick22FIN <2015-09-14 12:17:00>
Beijing 2008 on yleisurheilupeli, joka on julkaistu Xbox360 ja PS3:lle.

Pelin grafiikat ei mitään hienoa mutta sopivat ihan hyvin yleisurheilupelille. Lajeja on tarpeeksi ja pelattavaa riittää. Lajeja voi pelata yksitellen tai valita tietyt lajit mitä pelaa. Vaihtoehtona on myös Olymic Games mode, jossa pelataan kaikki lajit läpi päivä kerrallaan.

Kontrollit pelissä on osittain oikein hyvät ja ja ositta aivan surkeat. Usein vauhtia keräillään lajeissa näpyttämällä A ja B vuorotellen mikä sopii itselleni oikein hyvin. Vaihtoehtoisena tyylinä on tatin vitkuttaminen mutta se vain rikkoo ohjaimen. Liipaisin toimii lajeissa yleensä hyppy/toiminta nappina. Juoksuissa ja uinneissa liikkeellelähtö tapahtuu liipaisimesta mistä en oikein pidä.

Suurin osa urheilulajeista on hyvin toteutettu. Pöytätennis, Ammunta-, hyppy-, työntö- ja heittolajit ovat hyvin toteutettuja. On myös hieman erikoisempia lajeja kuten judoa, painonnostoa ja kanootilla soutamista mutta nämä 3 lajia ovat todella turhauttavia ja sekavia kontrolleiltaan enkä nauttinut niiden pelaamisesta yhtään.

Olymic Games mode, jossa käydään läpi kaikki lajit päivä kerrallaan on oikein mukava pelata läpi ja haastetta riittää. Päivän aikana on aina vaatimus mitä sijoja on saatava ja kuinka paljon. Päivässä on 5 lajia ja pahin haaste onkin saada 4 kultamitalia viidestä lajista. Tämä pelimuodon tallennus taitaa olla rikki. Pelatessani sitä peli hukkaa tallennuslaitteen ensimmäisen onnistuneen tallenuksen jälkeen joten sinun on pelattava koko pelimuoto yhdeltä istumalta läpi. En tiedä olenko ainoa jolla tämä ongelma. Pelattuani Olympic Games läpi leaderboard näyttää että olen 4. All time best Wolrdwide :) voi olla että leaderboardit on resetöity joskus.

Muuten todella hyvää ajanvietettä. Jotkin lajit ovat liiankin helppoja, mutta haastettakin on.
Arvosana: 7/10