Batman: Arkham Origins (Xbox 360)

Peli
Batman: Arkham Origins

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Warner Bros. Games Montreal
Julkaisija: Warner Bros. Interactive Entertainment

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
23 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Nick22FIN <2015-09-09 18:20:00>
Batman Arkham pelisarjan kolmas osa Xbox360:lle.

Peli liityy aikaan ennen ensimmäistä peliä Arkham Asulymia. Tämän takia aiempien pelien pahikset voivat tehdä paluuta mutta peli ei silti kierrätä samoja pahiksia liikaa vaan mukana on myös paljon uusia tuttuja kasvoja.

Arkham Originsiin Batmanilla on kokonaan uusi look. Batmanin asu on uudemman mallinen. Koko pelin ilme on päivitetty aiempiin peleihin nähden hieman nykyaikaisemmaksi mikä voi hämmentää kun peli kuitenkin liittyy aikaan ennen muita sarjan pelejä. Juonellisesti peli on tylsempi kuin aiemmat sarjan pelit. Loppua kohden kuitenkin kaikki muuttuu mielenkiintoisemmaksi.

Tappelumekaniikka on pysynyt melko samalaisena ja ehkä toimii jopa paremmin. Tappelut ovat helpompia tässä pelissä ja yksi syy on se että isot viholliset ovat helpompia kuin aiemmissa peleissä. Tappelut ovat todella helppoja sen jälkeen kun saa sähköhansikkaat. Hanskat ovat aika siisti gadgetti lisäys peliin, mutta ovat aivan liian tehokkaat.
Batmanin liikuttaminen toimii hyvin ja liitely kaupungin yllä on hauskaa vaikka kaupunki on TODELLA tylsä verrattuna aiempaan peliin.

Lisänä pelissä on mukana online moninpeli. Pelimuodoissa on 3 joukkuetta, joista 1 on supersankareiden joukkue. Moninpeli on ihan hauska kun sitä oppii pelaamaan ja pelaajia ainakin vielä löytyy.

Ihan hyvä pelattava Batman seikkailu mutta ei vedä vertoja aikaisemmille Batmaneille. Pelistä huomaa että siihen on haettu enemmän tunnelmallista ja hienomman näköistä elämystä, joka jättääkin itse pelin pelaamisen hieman toissijallle.
Arvosana: 7/10