Alone in the Dark (Xbox 360)

Peli
Alone in the Dark

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Eden Games
Julkaisija: Atari

Julkaisuvuosi: 2008
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Selviytymiskauhu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
4 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
2.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Tarkkis <2014-04-10 14:42:00>
Tätäkin peliä hypetettiin ennen julkaisua ties kuinka, ilmeisesti kuvitellen että mainosbudjettiin uhratut rahat jotenkin voisivat pelastaa reikäisen tuotteen.

Ennen julkaisua mm. kohuttiin siitä, kuinka pelintekijät olivat saaneet poikkeuksellisen luvan estää omien musiikkiraitojen käytön, sillä verukkeella, että pelin musiikki oli poikkeuksellisen tehokkaasti sidottu pelin toimintaan. Tyhjiksi lupauksiksi jäivät, enkä nyt edes jaksa muistaa, oliko Xboxin perusominaisuuksiin lukeutuvaa musiikintoistoa edes loppupeleissä deaktivoitu millään tavoin.

Pelin tärkeimmäksi meriitiksi jäänee sen silloin melko omalaatuinen episodirakennelma, joka mahdollisti kokonaisten osioiden skippaamisen. Myöhemminhän episodirakennetta on hyödynnetty onnistuneesti (lue: Onnistuneemmin) mm. Telltalen peleissä tai vaikkapa Alan Wakessa.

Jos jotain hyvää tästäkin risukasasta pitää kaivaa, niin ainakin uskomattoman huonosti kirjoitettu dialogi saa hymyn suupielille. Siinä vaiheessa kun päähenkilö on ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana onnistunut heittämään kevyet 200 F-bombia, ei voi kuin nauraa.

Jotain pelimekaniikan "onnistumisesta" kertoo se, että vaikka rasittavien kohtauksen ohittamisen mahdollistava skippaustoiminto pelistä löytyy, en silti jaksannut edes kelata peliä loppuun, nähdäkseni lopputulemaa...
Arvosana: 2/10

Nick22FIN <2015-09-04 22:13:00>
Voi pojat mikä peli... surkeat kontrollit, paljon bugeja, grafiikat osittain todella huonon näköiset ja ontuvin juoni ikinä.

Hahmon liikuttaminen on vaikeaa, mutta siihen ajan myötä kyllä tottuu mikäli jaksat pelata peliä sen vertaa. Pelissä on myös autoja, joilla ajetaan ympäri puistoa. Autolla ajaminen on pelin huonointa antia. Auto jumittaa pieniinkin yksityiskohtiin kiinni. Kääntyminen ei yhtään autolle luonnollista ja sain auton bugitettua monta kertaa jumiin.

Pelin inventaario valikkona toimii hahmon takin taskut. Painat inventaarion päälle ja hahmo katsoo suoraan alas päin ja näet tavarat taskuissasi. Hieno idea, mutta jotenkin hieman sekavasti toteutettu. Itse toivoisin että peli pysähtyy siksi aikaa kun invetaario on päällä mutta ehkä tämä ei ollut pelin tekijöille tarpeeksi realistista.

Enempää minulla ei juuri ole sanottavaa tästä pelistä muuta kuin että PYSY KAUKANA TÄSTÄ! Minä pelasin pelistä jokaisen saavutuksen jotta teidän ei tarvitse peliä pelata.
Arvosana: 3/10