Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON'T KNOW! (Xbox 360)

Peli
Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON'T KNOW!

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: WayForward
Julkaisija: Namco Bandai Games

Julkaisuvuosi: 2014
Alueet: EUR/USA
Genre: Seikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
16 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Nick22FIN <2015-05-25 23:06:00>
Adventure Time saapui xbox360:lle Diablon tyylisenä dungeon crawler pelinä. Peliä voi pelata yksin tai jopa 3 kaverin kanssa samalla konsolilla. Pelaajat pysyvät koko ajan samalla ruudulla toistensa kanssa ilman ruudunjakautumista.

Pelissä edetään kerroksittain eteenpäin ja joka viidennen kentän jälkeen on checkpoint kerros. Tarkoituksena on päästä seuraavalle tasolle ja matkan varrella voi kerätä rahaa, jolla voi ostaa kehityksiä pelattaville hahmoille.

Peli on graafisesti melko täydellinen, sillä se sopii todella hyvin Adventure Time sarjan tyyliin. Musiikit ovat myös loistavat. Pelattavuus pelissä toimii hyvin ja hahmojen taisteluliikkeet ja aseet ovat hauskoja ja omaperäisiä. Pelin edetessä kuitenkin huomaa kuinka paljon se toistaa itseään samoilla vihollisilla kerroksesta toiseen ja idea pysyy koko ajan samana. Kerrosten läpi käynti yksin voi olla melko puuduttavaa, joten kaverin kanssa pelaaminen on enemmän kuin suositeltavaa. Peli ei kuitenkaan ole liian helppo.

Adventure Time sarjan fanit kyllä saavat tästä pelistä paljon enemmän irti kuin ne, jotka eivät ole sarjaa yhtä paljon seuranneet. Kaikin puoli viihdyttävä peli ja pelaamista jää vielä lopputekstienkin jälkeen.
Arvosana: 7/10