Max Payne 3 (Xbox 360)

Peli
Max Payne 3

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Rockstar Vancouver
Julkaisija: Rockstar Games

Julkaisuvuosi: 2012
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
11 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
5 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
-

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2022-03-16 16:23:00>
Maxilla ei mee kovin vahvasti. Kaikki läheiset kuolee ympäriltä, varsinkin naiset. Lohtua haetaan viskistä ja lääkkeistä. Lopulta Maxi tekee mitä miehen täytyy, eli kasvattaa parran ja leikkaa hiukset. Sitten onkin hyvä aika tappaa kaikki.

Viina ja lääkkeet sekä vanhuuden tuoma karisma on kuitenkin tehnyt tehtävänsä ja Max on menettänyt kyvyn hypplä. Jopa edellisistä osista tutut kierähdys väistöt ovat korvattu täysin turhalla kuperkeikalla, joka on vaikea tehä ja tulee typerästi useasti itsestään aseita poimiessa. Nyt ei enään kiipeillä talojen renoilla ja loikita ränneissä, vaan peli on ottanut ison askeleen kohti niin trendikkäitä suojaräiskintöjä, kadottaen samalla ison osan omaa identiteettiään.

Kyllä sentään ne ajan hidastukset on edelleen mukana ja viina sekä lääkkeet tuntuvat tätä kykyä vahvistameen, koska sen verta hyvin Max suojansa takaa pystyy hidastettuna siivota kokonaisen huoneen raskaasti aseistautuneita vihollisia. Veri lentää kaaressa ja räjähdykset ovat suuria kun Max raivaa tiensä läpi noin 10 tuntisen kampanjan, josta ei todellakaan puutu menoa ja meininkiä.
Myös edellisosien sarjakuvamaiset välinäytteet ovat saaneet väistyä elokuvallisen kerronnan tieltä, joskin niihin edelleen viitataan tyylikkäästi.

Vähä liiallisenkin suojaräiskinnän lisäksi moitittava asia on myös se, että peli kuitenkin väkisin yrittää saada pelaajan liikkeelle ja tekemään hidaste hyppyjään, koska ammukset tykkää aina väärässä kohdassa loppua. Se on sit vähä ku homman luojan haltuun ku hyppäät keskelle sotaa että saisit jonku kudin jostain ruumiista. Pari kertaa meinas mennä hermokin ku jotain kohtaa joutu liiallisestikkin hinkkaa. Asia mitä ei tämmöseltä peliltä odota eikä halua.

Minä kun niin tykkään action täytteisistä toimintaputkista, niin tämä kyl kolahti aika lujaa Vaikka peli onkin hukannut edellisista osissa ollutta omaa tyyliään tavanomaisuuden jalkoihin, meininki on silti sen verta toimivaa, näyttävää ja brutaalia alusta loppuun asti, ettei tylsää hetkeä ole. Hyvä peli.
Arvosana: 8/10