007 Legends (Xbox 360)

Peli
007 Legends

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Eurocom
Julkaisija: Activision

Julkaisuvuosi: 2012
Alueet: EUR/USA
Genre: Toiminta

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
10 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
3

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Nick22FIN <2015-05-25 18:01:00>
James Bond peli, joka sisältää viisi kampanjatehtävää viidestä eri Bond elokuvasta. Mikä voi mennä pieleen? Selvästi kaikki.

007 Legends on FPS-peli, jossa seikkailet itse James Bondilla. Pelin tehtävät liittyvät eri elokuviin, mutta harmillisesti jokaisessa eri tehtävissä pelaajan hahmona toimii aina Daniel Craigin esittämä Bond. Siitä huolimatta on hienoa päästä eri elokuvien maailmaan seikkailemaan.

Seikkailut eivät ole kuitenkaan mikään huviretki. Peli on äärimmäisen helppo vaikeimmalla vaikeustasolla ja peliä helpottaa huomattavasti automaatti tähäys, joka lukittuu viholliseen naurettavan helposti kunhan vaan tähtäät edes jonkin verran viholliseen päin. Tähtäyslukituksen tietenkin saa asetuksista pois, mutta kyllä se olisi pitänyt määräytyä vaikeustason mukaan.

Kampanja sisältää kenttiä, jotka kuljet läpi, tapat vihollisia ja vastaan tulee monta kömpelösti tehtyä nyrkkitappelu kohtausta. Monipuolisuutta on kuitenkin lisätty huonosti toteutetuilla ajokohtauksilla, hakkerointi puzzleilla ja erillisellä challenge pelimuodolla.

Pelin grafiikat eivät päätä huimaa, mutta tekevät tehtävänsä. Paikoin voi ilmeentyä FPS lagia, jos kentässä on hieman sumua tai tulta. Pelissä on kuitenkin moninpeli, jossa on perus deathmatchia ja muutama erilainen pelimuoto. Moninpeli kuitenkin toimii hyvin epätasapainoisesti ja pelaajia löytyy yleensä vain team deathmatcheista.

Itselleni jäi pelistä hieman pettymyksen maku. On hieno idea tehdä eri Bond elokuviin perustuva peli, mutta toteutus on vain niin kömpelö. Kyllähän tämän yhden kerran jaksaa läpi pelata, mutta innostusta ei jäänyt jatkaa peliä sen enempää.
Arvosana: 3/10