Soul Calibur II (Xbox)

Peli
Soul Calibur II

Konsolille: Xbox
Kehittäjä: Namco
Julkaisija: Namco

Julkaisuvuosi: 2003
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
7 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2017-05-24 22:52:00>
Dreamcast sai ensimmäisten peliensä joukossa kenties edelleen kaikkien aikojen parhaan mätkinnän, nimittäin SoulCaliburin. Muutama vuosi myöhemmin Namco toi jatko-osan sitten muiden konsolien iloksi.

SoulCalibur 2 julkaistiin GameCubelle, Playstation kahdelle sekä Xboxille, joista jokainen versio sai oman hahmonsa. Nintendon koneelle tappeluun liittyy Zeldasta tuttu Link ja Sonylaiset sai apua Namcom toisesta tappelupelisarjasta, Tekkenistä tutulta Heihachilta. Mikrosoftin leirissä olijoille tarjottiin sitten oudoin ratkaisu, kun sarjakuvasankari Spawn astelee areenalle. Itse pidän paljon Spawnista hahmona ja se sopii hyvin mukaan pelin keskiaikaiseen tunnelmaan. Spawnin lisäksi tuttu hahmo katras on kasvanut kahdella uudella hahmolla, joista toinen on uusi loppupahis Charade. Necride on sitten astetta mielenkiintoisempi tapaus, joka on Spawnin luojan Todd McFarlanen luomus.

Pelitilat ovat tutun turvalliset edeltäjästä ja SoulCalibur on yksi niistä tappelupelisarjoista, joissa viihtyy yhtä hyvin niin kaksin kuin yksinpelaavat.
Edeltäjässä nähdyn Mission Moden tilalla on nyt Weapon Master, jossa tällä kertaa avataan kaikki uusista hahmoista aseisiin. Idea on aikalailla tuttu Missin Modesta, eli voittoon pääsee tappeluiden aikana erinlaisia tehtäviä/tavoitteita suorittamalla. Mukana on nyt myös pidempikestoiset labyrintit.

SoulCalibur 2 on edeltäjänsä arvoinen jatko. Se on hyvä peli ja se on sitä joka alustalla. Xbox versio on kyllä pirun komiaa katseltavaa, kun komponentti kaapelilla peli toimii 720p kuvalla. Tämä ei tosin ole PAL pelaajien ilona ilman modattua masiinaa.
Arvosana: 9/10