OutRun 2006: Coast 2 Coast (Xbox)

Peli
OutRun 2006: Coast 2 Coast

Konsolille: Xbox
Kehittäjä: Sumo Digital
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 2006
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
10 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2017-06-11 19:28:00>
OutRun 2006: Coast 2 Coast on OutRun kakkosen kanssa ehkä helpoiten sisäistetettävä autopeli, jota olen pelannut. Idea on yksinkertainen. Pelaajaa painaa kasupohjassa Ferrarin kyydissä läpi vaihtelevien maisemien metsistä rantoihin, palmuista kaupungin valoihin. Päämäränä ajaa mahdollisimman lujaa paikasta A, paikkaan B.

OutRunin juttu on alusta asti ollut pyramidin muotoinen ratarypäs, jossa ajetaan valitsemaa reittiä aikaa vastaan tyttöystävä kyydissä, leppoisan musiikin soidessa taustalla. Perus OutRun ajelun lisäksi mukaan on nyt tuotu Coast to coast -pelitila, jossa pääsee kilpailemaan perinteikkäässä sijoitus ajoissa, joissa pitää päästä vähintään kolmosena maaliin. Mukana on myös muutamia Drifting pistekeräyksiä ja Heart attack. Sydän hyökkäyksessä pitää kerätä pelkääjänpenkillä istuvalta tyttöystävältä sydämiä tottelemalla häntä. Tyttöystävä on kova komentamaan. Välillä pitää törmätä mahdollisimman moneen muuhun autoon, kun taas toisinaan ei saa osua mihinkään. Typerimpänä rantapallon työntö.

Pelissä luisut on suuressa osassa ja ne on usein aivan voittoon. Ne on toteutettu niin hyvin ja helposti sisäistettäviksi, että huomasin meneväni pienemmätkin kurvit auto vaakatasossa. Pelissä vauhti on kaikki kaikessa, eli jarrua ei pidä käyttää. Mutta ei jarruun olisi tarvettakaan, koska kontrollit on todella loistavat ja jos ajat metsään, voit syyttää siitä vain itseäsi. OutRun 2006 on helppo pelata, mutta sen hallisemiseen joutuu silti treenaamaan. Se on myös erittäin koukuttava ja ulkoasukin on kestänyt aikaa hyvin. Mukavana lisänä pelistä löytyy myös OutRun 2 SP.

Harmittavasti pelistä ei löydy ollenkaan moninpeliä jaetulla ruudulla, joten paras tapa tänäpäivänä moninpelistä nauttimiseen on linkkikaapeli sessiot, joiden järjestäminen ei koskaan helppoa ainakaan minulle ole. Moninpelin puutoksesta huolimatta viihdyin pelin parissa todella hyvin ja voin sen todeta olevan Arcade ajelujen parhaimmistoa.
Arvosana: 8/10