MechAssault (Xbox)

Peli
MechAssault

Konsolille: Xbox
Kehittäjä: Day 1 Studios
Julkaisija: Microsoft Game Studios

Julkaisuvuosi: 2002
Alueet: EUR/USA/JAP


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2017-05-21 07:03:00>
Xboxin yksinoikeus Mecha-peli suunniteltiin ennen kaikkea moninpeliksi netissä tai linkissä. Myös jaettu ruutu löytyy, mutta eniten irti saa ehdottomasti isommalla porukalla. Mutta mitäs pelillä on sitten tarjottavaa yksinpelaajille, jos kavereita tai koneita ei linkkiin asti löydy ja kun orkkis boxin nettipalvelukaan ei oikeen enään hengissä ole.

Yksinpelaajan iloksi löytyy parisen kymmentä tehtävää, jokka ovat useimmiten jonku paikan tuhoamista taikka puolustamista. Aluksi valikoidaan Mecha alle. Mechoja pelistä löytyy varmasti riittävästi ja niitä saa lisää yksinpeliä läpäisemällä. Ne kaikki eroaa hiukan toisistaan. Mitä painavampi, sitä suurempi tulivoima ja kestävyys, kun kevyemmät ovat sitten nopeampia. Aseita löytyy konekivääristä energia-aseisiin sekä kaiken maailman rakettetteihin, joista joka Mechalla on käytössä kolme erinlaista. Aseet valiikoidaan käyttöön yksitellen ja tylsästi niitä ei pysty yhdistämään. Eli et voi ampua samaan aikaa jalkaväkeä konekiväärillä sekä tankkeja raketeilla.

Peli on kolmannen persoonan räiskimistä jossa kontrollit ovat rautaiset. Maasto sekä rakennukset tuhoutuvat mukavasti Mechojen piestäessä raketeilla laulaen. Räiskintä ja paikkojen tuhoaminen on varsin mukavaa puuhaa ja Mechojen tuhovoimaisuuden voi tuntea. Mutta vaikka se varsin mukavaa onkin, yksinpeli rupeaa nopeasti toistamaan itseään. Se onkin toimivinta silloin tällöin semmoisen tunnin sessioina nautittuna.

Mechassaultin parasta antia on moninpelinä. Nyt kun ekalla boxilla Liveä ei ainakaan virallisesti enää ole, paras tapa tästä nauttia on linkkikaapeli sessiot. Myöskin kahdestaan jaetulta ruudulta saa hupia botteja räiskiessä, mutta jäin kaipaamaan co-op mahdollisuutta yksinpelin tehtäville. Te joilla on mahdollisuus nauttia linkkikaapelin tarjoamia sessioita, voitte nostaa helposti arvosanaa pisteellä.
Arvosana: 7/10