Fable: The Lost Chapters (Xbox)

Peli
Fable: The Lost Chapters

Konsolille: Xbox
Kehittäjä: Lionhead Studios
Julkaisija: Microsoft Game Studios

Julkaisuvuosi: 2005
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
4 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2017-06-12 02:52:00>
Fable: The Lost Chapters tuo mainioon seikkailuun hieman lisämaustetta. Orginaalin version arviosta voi tarkemmin lukea itse pelistä, tässä paneudun vain lisäsisältöön. Tiedossa on enemmän asuja, pari uutta asetta ja loitsua. Kourallinen minipelejä, uusia sivutehtäviä, muutama uusi vihulainen ja vähän muuta löydettävää. Kaikennäköistä pientä kivaa siis.

Suurimpana juttuna Fable: TLC antaa pelille myös uuden lopun. Olen Fablen useamman kerran aikoinaan läpäissyt, mutta nyt vasta menin tämän laajemman version. Olin jo laskenut ohjaimen ja valmis katsomaan lopputekstejä, kun huomasin ettei se ollukkaan siinä. Pelin jatkuminen ei pelasta tylsää juonta, vaan ennemminkin se tuntui venyttävän sitä. Pahalle mennään antamaan vielä kerran pataan. Hauskasti uusi loppu toi minulle ohi mennen mieleen sormusten herran ja muutenkin tuntui siltä, että siihen oltiin uskallettu ottaa enemmän huumoria joukkoon. Luvassa on myös pelin vaikein vastustaja, joka jopa meinasi saada minut hengiltä.

Typerästi Eurooppaan peli tuli vain Classic kannessa, jotka on mielestäni rumia valkovihreitä viritelmiä. Jos tämä ei haittaa, ja mietit kumman Fablen boxillesi hankit, kannattaa The Lost Chapters ehdottomasti valita.
Arvosana: 9/10