Dead or Alive Ultimate (Xbox)

Peli
Dead or Alive Ultimate

Konsolille: Xbox
Kehittäjä: Team Ninja
Julkaisija: Tecmo

Julkaisuvuosi: 2004
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
10 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2017-05-24 12:35:00>
Dead or Alive Ultimate on täydellisyyttä hipova DOA paketti, joka sisältää suuremman resoluution omaavan ensimmäinen osan, sekä parannellun remaken kakkosesta.

Saturnilla hetki sitten DOA ykköstä pelanneena, oli graafinen ero tässä boxin versiossa huomattava. Ei sitä silti kovin kauniiksi voi kutsua, vaikka tätä versiota paljon mieluummin tänäpäivänä katseleekin. DOA 2 sitten oli jo Dreamcastilla sen verran hieno, ettei kakkosen kanssa ole yhtä suuresta ulkoasupäivityksestä kyse.

Pelillisesti ykkönen tuntui samalta kuin aikasemmin ja mukana on kaikki myös Limited paketeissa tulleet asut. Kakkonen on sitten aina ollut lempi osani sarjasta ja tämä Ultimate tekee siitä entistä paremman. Peli käyttää nyt DOA kolmosesta tuttua taistelumekaniikkaa ja suurimpana muutoksena lienee se, että vaara-alueilla (kun esim. viskaat hahmon kerrosta alemmaksi), on nyt myös omat heittoliikkeensä. Lisäksi mukana on tukku uusia asuja, sekä uutena taistelijana Hitomi, jonka saa peliin jos koneelta löytyy DOA3 tai DOA Extreme VolleyBall tallennus.

Tämä kyseinen paketti siis sisältää parhaat konsoli versiot Dead or Alive ykkösestä, sekä kakkosesta ja hintaakin sillä on ehkä noin kympin, eli en voi kuin suositella!

Arvosana: 9/10