Crazy Taxi 3: High Roller (Xbox)

Peli
Crazy Taxi 3: High Roller

Konsolille: Xbox
Kehittäjä: Hitmaker
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 2002
Alueet: EUR/USA/JAP


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2017-05-21 06:33:00>
Taas on aika laittaa nasta lautaan ja kyydittää mahdollisimman monta asiakasta, mahdollisiimman nopeasti sekä mahdollisimman hullusti perille. Mitä hurjemmat hypyt ja luisut, mitä vaarallisemmat tilanteet, mitä nopeampi aika, sitä parempi palkkio odottaa lopussa. Pelin idea on yksinkertaisuudessaan ajaa mahdollisimman monta asiakasta paikasta a paikkaan b, mahdollisimman nopeasti.

Hullua taxia ennemmin pelanneet ovat kuin kotonaan, jossa piilee samalla pelin hienous, että huonous. Huono peli ei missään tapauksessa ole, mutta nopeasti käy selväksi, että kaikki on sitä samaa jo nähtyä. Jopa siinä määrin, että kolmesta kentästä yksi on uusinta Crazy Taxi ykkösestä ja toinen kakkosesta. Ykkösen kenttää pystyy aluksi pelaamaankin vain ykkösen hahmoilla ja kakkosen kenttää kaksosesta tutuilla kuskeille. Crazyä sanon minä. Kolmoselle on sitten omistettu yksi oma kenttänsä neljän uuden kuljettajan kera. Pelaamalla peliä kaikki kuskit voi sentään avata käyttöön muihinkin tasoihin.

Kolmosen oma kenttä on Glitter Oasis, joka on kunnon neonvalo helv... Vegas. Se tuntui aluksi hieman sekavalta ja vaikeasti navigoitavalta. Koko sarjan paras kenttä on edelleen ykkösestä tuttu West Coast. Kakkosesta tutussa Small Applessakaan ei mitään vikaa sinänsä ole, kuhan tuntui turhalta sinne paluu. Ykkösen kenttä on sentään saanut vähä lisämausteita, kuten vasta kakkosesta mukaan tulleen Crazy hypyn.

Mukana on myös liuta uusia minipelejä, joihin saa ihan mukavasti aikaa uppoamaan. Mutta onko sitten yksi uusi kenttä ja uudet minihaasteet riittävä syy hankinnalle? No ei tästä ainakaan kovin paljoa kannata maksaa jos ykkönen ja/tai kakkonen jo löytyy. Jos ei löydy, on tämä mainio vaihtoehto. Ohan tässä sentään paras versio sarjan parhaasta kentästä.
Arvosana: 7/10