Yoshi's Woolly World (Wii U)

Peli
Yoshi's Woolly World

Konsolille: Wii U
Kehittäjä: Good-Feel
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2015
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
47 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

ValHe <2016-01-25 09:53:00>
Erittäin hyvä tasohyppelyä koko perheelle. Vaikeustasoa pystyy muuttamaan kesken kentän joka helpottaa kenttien läpipeluuta. Sopii myös pienimmille pelaajille.
Kuoleman sattuessa peli alkaa viimeksi tulleesta välitallennuksesta joten turhautuminen on vähäistä.
Lisähaastetta saat toki kun otat tavoitteeksi kerätä kaikki mahdolliset kentästä.

Tätä pystyt pelaamaan konsolin padin lisäksi wii-, classic- ja pro ohjaimella.
Kaveri voi tulla pelaamaan vaikka kesken kentän tai amiibosta saat toisen hahmon jota ohjaillaan samaan aikaan kuin päähahmoa.
Arvosana: 10/10

fluojn <2019-07-01 16:14:00>
Virkattujen Yoshien verkkaiseen elämään tulee säpinää, kun Kamek ilmestyy yllättäen paikalle ja muuttaa dinosaurusystävykset yhtä lukuun otamatta lankakeriksi. Alkaa riemastuttava pelastusoperaatio, joka on heittämällä parasta Yoshia sitten legendaarisen Yoshi's Islandin.

Siinä missä Yoshia on riepoteltu käsikonsoleilla jos jonkinlaisissa jippo- ja vippaskonstipeleissä Yoshi's Topsy Turvyn ja Touch & Gon muodossa, on Wii U:n Woolly World silkkaa timanttista tasoloikkaa. Pelimekaniikka on yksi yhteen Yoshi's Islandin kanssa, joten vanhat konkarit ovat heti kotonaan. Virkattu maailma on värikkyydessään ja kekseliäisyydessän onnistunut just eikä melkein. Läpäisyn lisäksi kentistä etsitään Kamekilta pudonneita lankakeriä uuden väristen Yoshien toivossa, sekä kukkia uusien kenttien avaamiseksi. Mukana ovat myös jalokivet, joilla ostetaan kenttiin power upeja, kuten loputtomat vesimelonit, selviytyminen rotkoista tai salaisuuksien paljastuminen. Tarpeeksi maksamalla voi jopa

Koska pelin lapsenmielisyys vetää tiettyä kohderyhmää puoleensa, on mukana myös Mellow Mode, joka antaa Yoshille lentokyvyn helpottamaan kimuranteinta loikkimista. Myös kaksinpeli auttaa kummasti, kun yhden Yoshin rotkoon putoaminen ei vielä vesitä koko kenttää.

Kokonaisuutena Woolly World on aivan ihastuttava koko perheen tasohyppely, joka tarjoaa haastetta myös kokeneemmalle loikkijalle. Oikeastaan ainoat miinukset on annettava himppuriikkisestä itsensä toistamisesta ja siitä, että todela moni asia on kopioitu suoraan SNESin Yoshi's Islandista. Mutta ei ole väärin kopioida parhaalta!
Arvosana: 9/10