The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)

Peli
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Konsolille: Wii U
Kehittäjä: Nintendo
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Seikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
55 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.7

Tähän peliin on kirjoitettu (3) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2013-10-18 11:58:00>
PS3 ja Xbox 360 pelaajat ovat saaneet nauttia vanhojen peliklassikoiden teräväpiirtoon päivitetyistä kokoelmista jo vuodesta 2009, mutta vasta Wii U:n myötä HD-aika koitti myös Nintendo-faneille. Ensimmäiseen remasterointiin otettiin alun perin vuonna 2003 julkaistu Gamecuben Zelda: The Wind Waker. Ocarinan jälkeen jakautunutta aikalinjaa aikuis-Linkin puolelta jatkaa seikkailu suurella merellä Ganonin nousevaa pahuutta vastaan. Legendan sankarin reinkarnaatio seilaa paatillaan saarelta toiselle välillä luolastoja koluten ja arvoituksia ratkoen. Lähes jokainen nurkka onkin koluttava, sillä peli ei turhia kädestä pitele. Mitättömimmältäkin vaikuttava vinkki tai sivulauseessa mainittu avunpyyntö saattaa osoittautua loppua kohden koko seikkailua jarruttavaksi tekijäksi, jos sen jättää huomiotta. Mutta pelissä jää mielellään jopa jumiin, sillä se kannustaa tutustumaan pääosassa olevaan valtamereen, jonka horisontissa siintää aina uusi jännittävä saari! Ytimeltään HD Wind Waker on perinteistä Zeldaa, eli Z-tähtäyksellä avustettuja taisteluja ja löydä-luolastosta-uusi-tavara-ja-käytä-sitä-luolaston-läpäisyyn. Wii U-versioon mukaan on tullut gyroskopiatähtäys, paranneltu kamera ja tavaravalikko kosketusnäytölle. Nämä asiat sujuvoittavat pelikokemusta merkittävästi. Kun päälle isketään vielä purje, joka saa paatin kulkemaan jatkuvasti täyttä vauhtia tuulesta huolimatta, niin muita uudistuksia ei jää enää edes kaipaamaan. Eikä Wind Waker niitä oikeastaan alun perin kaivannutkaan, olihan kyseessä jo itsessään timanttinen peli. Nyt se on kuitenkin käyttäjäystävällisempi versio kuvankauniilla grafiikalla joka säilyttää silti etsimisen ja löytämisen riemun ennallaan. Pelissä riittää sisältöä vielä läpäisynkin jälkeen Second Questin muodossa! Kaiken kaikkiaan taattua Zelda laatua!
Arvosana: 10/10

Derringer <2013-10-31 18:08:00>
Kaunis, iloinen, hauska, kiehtova, leppoisa, jännittävä, täydellinen.

Vaikeustaso oli itselleni juuri sopiva. Pahemmat jumit laskee yhden käden sormista, vaikka peli ei kädestä pitele. Aikaa olen käyttänyt WiiU:n kellon mukaan 49,5 tuntia ja päämäärättömään haahuiluun ja ihmettelyyn ei montakaan minuuttia kulunut; tekemistä riitti ja riittää edelleen.
Myös WiiU:n Gamepadin käyttö oli kätevää ja sujuvaa. Ja kun vielä ei missään ole mainittu, niin onhan peli nyt loistavan pelattavuuden lisäksi myös kaunis kuin karkki ;)

Helposti TOP5 peli omissa kirjoissani, ellei jopa TOP1, sen verran paljon kyllä kaikin puolin pelaamisesta nautein.

Arvosana: 10/10

HnnKV8 <2018-03-07 08:57:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10