Star Fox Zero (Wii U)

Peli
Star Fox Zero

Konsolille: Wii U
Kehittäjä: Nintendo EPD, PlatinumGames
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2016
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
31 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2016-04-27 15:37:00>
Star Fox palaa remasteroituna(/rebootattuna?) Wii U:lle ja tällä kertaa kehittäjänä on ollut mukana Bayonettan ja Okamin kehittäjä PlatinumGames. Peli ottaa paljon elementtejä mm. N64:n Lylat Warsista ja julkaisemattomasta Star Fox 2:sta sekä lisää mukaan uusia ominaisuuksia kuten uusia ajokkeja, vaihtoehtotehtäviä ja -reittejä. Kyseessä siis monipuolista mutta myös erittäin haastavaa toimintaa.

Pelin arcademainen tunnelma toimii moitteetta kuten pitääkin ja pelin haasteet vievät mukaansa, mutta gyro motion -ohjaus saattaa vaatia harjoitusta. Wii U:n ohjaimen näyttö on sijoitettu cockpit-näkymään ja kursorin sijainnin voi tarvittaessa sijoittaa takaisin keskelle ruutua y-nappia painamalla. Ohjauksessa ei ole turhia ongelmia, mutta peliä pitää oppia pelaamaan saadakseen hankittua kaikki kultamitalit. Tässä tapauksessa harjoitus todellakin tekee mestarin.

Mikäli pelistä pitäisi jotain negatiivista mainita on se, että kenttädesign ei ehkä yllä monipuolisuudellaan Lylat Warsin tasolle. Tehtävien aikana löytyviä vaihtoehtoreittejä toki löytyy, mutta kokonaisuudessaan radat tuntunevat hiukan pienemmiltä.
Arvosana: 8/10