Star Fox Guard (Wii U)

Peli
Star Fox Guard

Konsolille: Wii U
Kehittäjä: Nintendo EPD, PlatinumGames
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2016
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2016-05-05 01:55:00>
Star Fox- teemainen tower defence -peli jossa tehtävänä on estää robotteja vahingoittamasta Slippy Toadin sedän Grippy Toadin mainauskonetta. Pelaaja operoi samanaikaisesti 12 eri turvakameraa joilla täytyy tutkailla uhkaavia robotteja tv:n/ohjaimen näytön kautta. Kutakin kameraa tukee laserpyssy joita voi pelin edetessä parantaa eri kyvyillä ja tarvittaessa kameran sijaintia voi siirtää stylusilla.

Robotteja on erilaisia, jotkut ovat nopeita, kestäviä, lentäviä, lähes näkymättömiä sekä osa varastaa ja jopa tuhoaa kameroita. Pelaajan täytyy olla salamannopea ja pysäyttää tiettyjä robotteja joista saa pisteitä. Kun pistemäärä on täynnä, kenttä on läpäisty. Jos robotti vahingoittaa mainauslaitetta, joutuu tehtävän aloittamaan alusta.

Pelissä on myös lukuisia tehtäviä, kuten tarkka-ammuntaa rajallisilla ammuksilla, suuria/pieniä vihollisia sekä sammakkorobottien suojelemista. Peli tukee myös kenttäeditoria sekä verkkopelaamista, josta peli saa lisää monipuolisuutta. Vaikka peli on hiukan lyhyt, on peli silti yllättävän hauskaa. Valitettavasti osa bonuskentistä vaatii tietyn määrän kokemuspisteitä (=rahaa) josta syystä pelin edellisiä kenttiä joutuu uudelleenpelaamaan monesti ja tämä voi toistaa itseään melkoisesti.
Arvosana: 8/10