Lego City Undercover (Wii U)

Peli
Lego City Undercover

Konsolille: Wii U
Kehittäjä: TT Games
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
28 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Derringer <2014-08-18 15:36:00>
Värikäs huumorintäytteinen Lego Cityn hiekkalaatikkoon sijoittuva "hyvän mielen peli". Täynnä aivan loistavaa dialogia, joka aivan oikeasti naurattaa. Ääninöyttelijät ovat onnistuneet työssään ja viittauksia tv maailmaan satelee. Erityisesti mieltä lämmitti eräs kovasti Iso-Arskan tyylisellä aksentilla jutteleva hemmo....
Vaikeudellaan peli ei haasta, mutta rennompiin pelihetkiin varma valinta. Ohjaus toimii ja padia on hyödynnetty kuten kuuluukin. Laadukas viihdepläjäys kaiken kaikkiaan.
Arvosana: 9/10

RaggaR <2016-03-01 22:39:00>
GTA-peli-ideoita ammentava Lego City Undercover on positiivinen sandbox-yllätys, jossa päästään pelaamaan Chase McCain -nimisellä poliisilla. Lego-kaupunki on suht suuri alue johon on tungettu valtavasti erilaisia haasteita ja kerättäviä salaisuuksia. Maittavan yksinpelitarinan karttuessa Chase saa monipuolisia valepukuja joiden kyvyillä hän pääsee tutkimaan kaupungin joka kolkan. Chase pääsee myös ajamaan teillä, vedessä ja jopa ilmassa. Luvassa on valtava määrä pelattavaa, joten peli ei lopu aivan heti kesken.
Toisin kuin muut Lego-pelit, Lego City Undercover on vain yksinpeli. Pelin helppo vaikeustaso on kelpo perheen nuoremmille, mutta vanhemmille pelaajille peli ei liene ollenkaan haastava. Joissakin tilanteissa kameran kanssa koituu lievää tappelemista, tosin suurimman osan ajasta se on optimoitu seuraamaan Chasea kelvollisesti.
Lego-peliksi Lego City Undercover on tutustumisen arvoinen Wii U-peli.
Arvosana: 8/10