Bayonetta 2 (Wii U)

Peli
Bayonetta 2

Konsolille: Wii U
Kehittäjä: PlatinumGames
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2014
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
62 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2015-01-16 23:29:00>
Kuten jo aikaisemmin mainitsinkin ykköspelin arvostelussa, Platinum Games teki mahtavan kulttuuriteon julkaessaan Bayonetta ja Bayonetta 2 Nintendon Wii U:lle. Nämä kaksi peliä voi ostaa vieläpä samassa paketissa!

Bayonetta 2 jatkaa samalla tyylillä kuin alkuperäinenkin peli, mutta hiukan uusituine elementteineen: Hillitöntä nappuloidenpainamiskombokaaosta, (yli)tyylikästä väkivaltaa ja Saint Etiennen kuuloista musiikkia Devil May Cry-vaikutteisella toimintahektisyydellä! Erinomainen peli Wii U-kokoelmaan.
Arvosana: 9/10

FlummN <2019-02-25 13:41:00>
Kolmen ensimmäisen luvun (pelissä muistaakseni 16) jälkeen heitin pelin takaisin hyllyyn missä se sai odottaa noin vuosi. En jaksanut pelimekaniikkaa, en tarinaa en hahmoja enkä ollut tai ole eritysin hyvä "nappuloidenpainamiskomboissakaan" varsinkin kun niitä pitäisi muistaa ulkoa. No, viime viikolla pelasin kuitenkin, aika lyhynen pelin, maratonina loppuun jonka aikana käsitykseni muuttui, ainakin osittain. Omaan makuun pelissä vähän liikaa "japania". Mutta kun taistelurytmiin pääsee niin onhan se oiken mukaansatempaava. Tarinaste en kyllä ole vielä ihan perillä, en tiedä olisiko ykkösen pelaaminen auttanut? Tuskin tarina tässä nyt se tärkein ollutkaan.
Arvosana: 8/10