Bayonetta (Wii U)

Peli
Bayonetta

Konsolille: Wii U
Kehittäjä: Bee Tribe
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2014
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
22 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
12 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2014-12-22 02:51:00>
Oli varsinainen kulttuuriteko Platinum Gamesilta julkaista Bayonetta ja Bayonetta 2 Nintendon Wii U:lle, ja vieläpä samassa paketissa! Luvassa hillitöntä nappuloidenpainamiskombokaaosta, (yli)tyylikästä väkivaltaa ja Saint Etiennen kuuloista musiikkia Devil May Cry-vaikutteisella toimintahektisyydellä! Armoton peli kuin mikä, mutta samalla niin hauskaa pelattavaa koko rahan edestä. Tällaista settiä nykypeliteollisuus tarvitsee ehdottomasti lisää!

Wii U-versiossa Bayonetta voi pukeutua eri Nintendo-hahmoiksi, kuten Peachiksi, Daisyksi, Linkiksi tai jopa Samusiksi ja kullakin puvulla on omanlaisensa kykynsä!
Arvosana: 9/10

grille <2017-06-10 17:04:00>
Miltä kuulostaa seksikäs noita, joka pistää enkelita urakalla nippuun? Kyllä kiitos sanon minä. Bayonettan olen pelannut ensi kerran läpi Xbox 360:lla ja se oli minulle sen vuoden parhaita kokemuksia. WiiU sai oman versionsa Bayonetta kakkosen julkaisun kyljessä. Erittäin mukavasti vielä omaan kanteensa pakattuna.

Bayonetta on vaikea kuvailla. Se on toiminta/mätkintä seikkailu ja Devil May Cry -tai God of War sarjat lienee lähin vertailukohta. Pelissä pannaan vihollisia laumoittain pinoon ja tapellaan aina välistä isompia pomoja vastaan. Hakkauksen ohella pelistä löytyy myös vapaampaa liikkumista ja tasoloikka kohtauksia. Pelin tarinan on pähkähullu, mutta hyvällä tavalla ja se saa välillä nauramaan ääneen. Peli näyttää upealta ja musiikit, sekä äänet ylipäätään on loistavat.

Tappelu on sitten niin toimivaa kuin vain toivoa voi ja kontrollit on vähintäänkin kunnossa. Bayonetta potkii ja lyö, mutta on noidalla asettakin jos jonkin sortin ja notkeana naisena, ampuminen hoituu toki myös jaloilla.
Taistelussa oleellisia on myös
väistöliikkeet, jotka hidastavat ympärillä olevat tapahtumat ja näin ollen antaa pelaajalle tärkeää aikaa piestä vastustajia. Näyttävimmät liikkeet tehdään sitten noidan hiuksilla. Koska tukka toimii myös Bayonettan vaatteina, joutuu noita rukka pärjäämään ilman vaatteita iskun ajan.

Peli oli loistava Xbox360:lla ja se on loistava myös WiiUlla. WiiU on saanut peliin vähän extraa Nintendo vaatetuksella ja nyt Bayonettan voi pukea vaikka prinsessa Peachin mekkoon. Nintendo asuja on neljä erilaista ja jokainen tuo jonku liikkeen sekä muita pieniä muutoksia peliin.
Arvosana: 9/10