007 Legends (Wii U)

Peli
007 Legends

Konsolille: Wii U
Kehittäjä: Eurocom
Julkaisija: Activision

Julkaisuvuosi: 2012
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
10 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
5

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2017-06-11 21:09:00>
007 Legends on WiiU:n alkutaipaleen peli ja se julkaistiin Euroopassa joulukuussa 2012, pari kuukautta sen jälkeen, kun pleikkari ja boxi pelaajat olivat ehtineet bondinsa jo pelata. Myös arvostelut ehtivät pelin joka puolella lytätä, niin kovin ruusuista taivalta ei WiiUun bondille ollut tiedossa. Yksi hyvä asia tässä kuitenkin oli, nimittäin WiiU:lla on levyllä heti mukana Skyfall lisäkenttä, ilman erillisiä latauksia.

Lisäkentälle onkin tarvetta, koska bondilla pääsee yksin pelissä räiskimään vaan noin kuutisen tuntia. Pelissä koetaan hirveällä vauhdilla kuuden Bondin huippukohdat. Jos et elokuvia ole nähnyt, et varmasti ymmärrä mistään mitään, koska peli ei sitä sinulle ainakaan kerro. Ne huipuimmat kohdat enemmän katotaan kuin pelataan, pelaaminen kun lähinnä perustuu tiukassa putkessa räiskimiseen. Siinä ei sinällään mitään vikaa ole, mutta ei siinä ole mitään ihmeellistäkään. Pakko kuitenkin myöntää, että Bondi pahiksineen tuo oman pienen buustin pelille.

Sitten pelin suurimpaan ongelmaan ja se oli minulle Gamepad ohjaus. Yksinpeliä ei voi WiiU:n mainiolla Pro ohjaimella pelata jostain käsittämättömästä syystä. Itse vaan en saanut tarpeeksi hyvää tuntumaa ammuskeluun gamepadilla ja tähtääminen oli usein hidasta ja kankeaa. Moninpeli sitten hoituu onneksi Prolla ja saman koneen ääressä koettaviin sessioita pääsee aina neljä pelaajaa. Mutta toisin kuin suurimmassa osassa WiiU:n nelinpelejä, Bondissa ei voi käyttää Wiin Classic Pro ohjaimia. WiiU Prota pitää siis löytyä kolme, tai neljä, jos kukaan ei halua pelata tabletilla. Tätäkään ratkasua ei voi ymmärtää, kun samoihin aikoihin julkaistu Call of Duty Black Ops 2 toimii mainiosti myös Wiin Pro ohjaimilla.

Vähän se harmittaa, kun Bondin 50-vuotiasta uraa juhliva 007 Legends olisi voinut olla helposti paljon parempi. Bondi kavereiden kesken on ehdottomasti pelin parasta antia, kuhan löytyy tarpeeksi ohjaimia ja kavereita.
Arvosana: 5/10