Wii Sports (Wii)

Peli
Wii Sports

Konsolille: Wii
Kehittäjä: Nintendo
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2006
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Urheilu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
8 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
6 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
6.5

Tähän peliin on kirjoitettu (4) arvostelua. Lue arvostelut alta!

ValHe <2015-01-15 09:48:00>
Erittäin viihdyttävä seurapeli kaveriporukalla, eritoten keilaus.
Arvosana: 5/10

RaggaR <2015-02-09 21:36:00>
Kun olin päättänyt ostaa Wiin, etsiskelin Wii Sports Resort Wii-pakettia, joka sisältää Wii-konsolin ja Wii Sports Resorts-pelin. En löytänyt paikallisista kaupoista kyseistä pakettia, joten päätin ostaa perus-Wiin johon sisältyi alkuperäinen Wii Sports-peli.

Vaikka peli ei sisällä paljoa urheilulajeja, ne todella pistävät hikoilemaan. Vaikeustaso nousee joka kerta kun pelaaja etenee seuraavalle tasolle. Lopulta pelaaja huitoo ohjaimella kuin viimeistä päivää. Enpä koskaan olisi uskonut. Kunhan muistaa, ettei lyö TV:tä tai pelikavereitasi... Joka tapauksessa, suosittelen harjoittelemaan Practice-tilassa ennen kuin yrität mennä vaikeimmalle tasolle.

Nyrkkeily on hektistä työtä jossa liikutetaan nyrkkejä ja estetään lyöntejä. Tennis tuntuu tylsältä, niin myös golf. Oma valinta on keilailu, joka on mielestäni yksi niistä urheilulajeista, joista nautin myös tosielämässä. Onneksi pelissä ei kuitenkaan tarvitse kuljettaa raskaita palloja. Kuitenkin Wii-keilailu ei tunnu samalta, koska ohjaus ei ole niin vapaata kuin se on todellisessa elämässä. Keilapallo ei aina mene sinne minne sen pitäisi mennä. Tarkkuudessa tuntuu olevan jotain pielessä, ehkä. Mielestäni peli huijaa joskus...

Wii Sportsissa pitäisi olla enemmän pelattavaa ja mahdollisuus käyttää Wii Motion Sensoria, koska tämä ei oikein riitä täydeksi pelikokonaisuudeksi. Vaikka pelaisit ystäviesi kanssa. Ehdotan hankkimaan Wii Sports Resortsin ja jopa Wii Fitin. Tai mennä ulos ja pelata oikeita urheilulajeja.
Arvosana: 6/10

hokipoika666 <2019-05-18 23:09:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 7/10

Vinkka <2019-08-31 17:50:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 8/10