Monster Hunter Tri (Wii)

Peli
Monster Hunter Tri

Konsolille: Wii
Kehittäjä: Capcom Production Studio 1
Julkaisija: Capcom

Julkaisuvuosi: 2009
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
16 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2015-02-16 00:28:00>
Monster Hunterin päätehtävä: Metsästä tai tule metsästetyksi! Monster Hunter Tri on erittäin haastava peli, jossa pelaajan tulee opetella metsästämään jättimäisiä hirviöitä. Alku on hidas ja kankea, koska pelin alkutaipaleet käydään perussääntöjä opetellessa omassa kylässä ja lähimetsässä tehden perustehtäviä. Aseiden ja haarniskojen sekä muiden materiaalien keruu on tylsää, mutta pelaaja oppii täten valmistautumaan perinpohjaisesti ennenkuin ryntää pää kolmantena jalkana ensimmäisen ison hirviön luokse. Valmistautuminen on pelin A ja O.

Pelissä pelaaja tulee maistamaan tappion kitkerää makua, sillä hirviöt eivät kaadu parista kolmesta lyönnistä. Painvastoin, kyseessä on taistelu elämästä ja kuolemasta jossa taistelu voi kestää kymmenestä minuutista jopa tunnin verran! Kukin hirviö TÄYTYY oppia tuntemaan läpikotaisesti, sillä kullakin otuksella on omat kyvyt ja heikkoudet. Taistelun edetessä hirviö voi joko suuttua, nälkiintyä, paeta tai jopa kutsua muita hirviöitä paikalle. Hirviö voi myös menettää osan ruumiistaan joista pystyy keräämään materiaaleja uudempiin varusteisiin. Peli on adrenaliinirikas ja taistelut tuovat mukaan valtavaa hupia. Joka taistelun jälkeen hirviön ruumiista voidaan kerätä uutta materiaalia jotta saadaan parempia juttuja jotta saadaan kaadettua isompia hirviöitä jotta saadaan parempia juttuja jotta saadaan jne jne.

Peli tukee myös verkkopelaamista, mutta Wii-version serverit eivät enää ole käytössä! SUOSITTELEN HANKKIMAAN Wii U/3DS-version Monster Hunter 3 Ultimate, sillä se sisältää toimivan verkkopelin lisäksi lisämateriaalia, kuten uusia hirviöitä. Kavereiden kanssa metsästäminen on ehdotonta hubaa koko rahan edestä!
Arvosana: 8/10