Kirby's Epic Yarn (Wii)

Peli
Kirby's Epic Yarn

Konsolille: Wii
Kehittäjä: Good-Feel, HAL Laboratory
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2010
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
20 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

ValHe <2016-05-15 08:47:00>
Erinomainen koko perheen peli ja sopii eritoten perheen pienemmille pelaajille.
Ohjattavuus on selkeä ja äkkikuolemia ei ole.
Tasot ovat vaativalle pelaajalle liiankin helppoja, mukavaa ajanviettoa kahdelle pelaajalle.
Tätä ei voi ottaa liian vakavasti. Söpöstelyä ja herkkää pianon pimputusta taustalla.
Kerrassaan ihastuttava ja rakastettava.

Suosittelen kaikille tasohyppely nälkäisille pienenä välipalana.
Arvosana: 8/10

fluojn <2019-08-24 22:21:00>
Lähinnä älypelejä Nintendo DS:lle kehitellyt Good-Feel sai näyttää kyntensä ensimmäistä kertaa yhtiön rakastettujen maskottien saralla Wario Land: The Shake Dimensionin kanssa. Jälki oli sen verran hyvää, että iso N uskoi lafkalle seuraavaksi lisää vastuuta Kirbyn mudossa. Tuloksena on Kirby's Epic Yarn!

Eräänä kauniina päivänä Kirby osuu sattumalta ilkeän lankavelho Yin Yarnin tielle ja joutuu loihdituksi maagisen sukan sisälle, tilkkumaailmaan. Pelastettuaan paikan hallitsijan Prince Fluffyn, Kirby saa tietää, että Yin Yarn on vohkinut itselleen tilkkumaailman yhdessä pitävät taikalangat, joten paikka on purkautunut erilleen. Kirby päättää auttaa Fluffya keräämään langat takaisin, yhdistämään tilkkumaan ennalleen ja päihittämään Yin Yarnin!

Epic Yarnia pelataan Wii-kapula kourassa, kuin vanhaa kunnon Kirby's Adventurea konsanaan. Lanka-Kirby ei tosin läpinäkyvästä olomuodostaan johtuen pysty nielemään vihollisia, joten kurmootukseen hän käyttää lankaruoskaa, jolla kokoaa pahalaiset heitettäviksi keriksi. Ruoskalla tehdään myös kaikkea muuta, kuten roikutaan napeissa, vedetään tilkkuja tasanteiksi ja soitellaan kelloja. Välillä Kirby pääsee muuntautumaan erilaisiin muotoihin, kuten panssarivaunuksi, sukellusveneeksi ja junaksi, jolloin ohjauskeema saattaa muuttua (Lempparini oli Kirby-juna, jolle raiteet piirrettiin suoraan Wii Motella ruutua osoitellen).

Tilkkumaan teemat ovat Kirbystä tuttuja niittyä, tuli- ja lumimaata yms. mutta kaikki on esitetty todella komeasti langalla, tilkuilla, napeilla ja helmillä. Osa suunnitteluratkaisuista on jopa niin nerokkaita, että aivan naurattaa. Pelin vaikeusaste on suorastaan olematon, sillä Kirby ei voi kentissä kuolla kokonaan, hän vain menettää keräämiään helmiä, joita käytetään tilkkukuningaskunnan asuntojen rakentamiseen ja kalustamiseen. Tekemistä riittää kuitenkin sitäkin enemmän, sillä mukana on paljon vapaaehtoisia kenttiä, kerättävää kahmalokaupalla ja vielä vino pino tilkkuystävien esittämiä haasteita.

Kirby's Epic Yarnia pelatessa ei tarvitse ihmetellä, miksi NIntendo antoi pelin jälkeen Good-Feelille vieläkin enemmän vastuuta ja antoi heidän käsittelyynsä rakastetun Yoshi-dinosauruksen. Päätöstä ei tälläkään kertaa tarvinnut katua, sillä tuloksena oli Epic Yarnin henkinen jatko-osa, Yoshi's Woolly World, joka on heittämällä Wii U:n parhaita pelejä!

Epic Yarnista erityissuositus lapsiperheille söpöstä teemoituksesta ja alhaisesta vaiheustasosta johtuen :)
Arvosana: 9/10