Crash: Mind over Mutant (Wii)

Peli
Crash: Mind over Mutant

Konsolille: Wii
Julkaisija: Sierra Entertainment

Julkaisuvuosi: 2008
Alueet: EUR/USA
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
6 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
5 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

kipema <2014-02-05 10:49:00>
Peli jakautuu kahdeksaan erilaiseen alueeseen: Vamppasaari, Jäärottien Valtakunta, Jäävankila, Autiomaa, Pahuuden Peruskoulu, Kaatopaikka, Synkeilyvuori ja Avaruuspää.
Tohtori Cortex liittoutuu entisen kumppaninsa Nitrus Brion kanssa.
Crashin täytyy tuhota NV-niminen laite ennen kuin Cortex ja Brio hallitsevat Vamppasaaren kaikkia asukkaita, heille ilmaiseksi lähettämien virtuaalikypärien välityksellä ja valloittavat koko maailman.

Mainittakoon miinuksena nyt heti alkuun ainakin itseäni alussa häirinnyt seikka, mihin tietysti pelin edetessä tottuu. Crashiä seuraavaan kameraan, eli kuvakulmaan ei pelaaja pysty mitenkään vaikuttamaan :/ mikä ainakin itselleni teki tasohyppelyn välillä tarpeettoman vaikeaksi.
Plussana kuitenkin Mind over mutant on tarinallisesti oiva huumori pläjäys,
suomalaisten ääninäyttelijöiden kanssa toteutetut välinäytökset ovat mielestäni oikein viihdyttäviä.
Tarinallisesti pelattavuus loppuu omasta mielestäni vähän kesken tai sanotaan ennemmin että pelin loppu tulee vähän liian nopesti ja ylättäin. Aikaa saa kuitenkin kulumaan mukavat 8-9 tuntia :) Kuitenkin tämän jälkeen vapaa muotoista pelattavaa riittää vielä moneksi tunniksi. Koska tekemistä ja kerättävää kyllä riittää vielä varsinaisen tarina pohjaisen pelin jälkeenkin.
Kokeneemmalle pelaajalle, ja enemmänkin crash pelejä pelanneen crash mind over mutant-peli saattaa jättää kylmäksi.
Mutta nuoremmalle pelaaja sukupolvelle ja vähemmän pussimäyrän pelejä pelanneelle, tämä peli on oikein viihdyttävä ja suositeltava pelivalinta

Arvosana: 7/10