Starwing (SNES)

Peli
Starwing

Konsolille: SNES
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 1993
Genre: Ei määritelty

Keskihinnat
CIB: 45 euroa
L: 20 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
33 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
11 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2014-12-02 02:45:00>
Jokainen tietää Nintendon Star Fox-pelisarjan. Ensimmäinen peli, "Starwing" (Tunnetaan paremmin "Star Fox"-nimellä Yhdysvalloissa), oli ilmiömäinen SNES-peli ilmestyessään vuonna 1993, koska se käytti erityistä sisäänrakennettua Super FX-sirua, joka oli Nintendon ensimmäinen 3d-grafiikkaa hyödyntävä peli. Vaikka pelin framerate on nykypeleihin verrattuna melko huono, oli se silti historiallisesti uraauurtava pelikokemus. Ollakseni rehellinen, kun peli tulee tutuksi, framerate ei häiritse niinkään paljon.

"Starwing / Star Fox" on kolmannen persoonan ja ensimmäisen persoonan railshooter. Pelin ideana on hyödyntää kolmea eri reittiä avaruuden läpi: helppo, keskivaikea tai vaikea. Matkan aikana pelaaja kohtaa kolmiulotteisia vihollisaluksia, meteoriparvia ja monia muita esteitä. Mukana myös piiloreittejä. Tavoitteena on pitää oma Star Fox-tiimi mukana ja ampua kaikkea eteen tulevaa päästäkseen loppupomo Androssin päämajaan. Viholliset pudottavat ammuksia ja energiaa, joten on tärkeää ampua kaikkea mikä liikkuu.

Tämä on hauska ammuntapeli. Jatko-osat voivat olla hiotumpia kokonaisuudeltaan mutta "Starwing / Star Fox" on laadukas SNES-peli omaan pelikokoelmaan.
Arvosana: 8/10