Mega Man X2 (SNES)

Peli
Mega Man X2

Konsolille: SNES
Kehittäjä: Capcom
Julkaisija: Capcom

Julkaisuvuosi: 1995
Genre: Tasohyppely

Keskihinnat
CIB: 360 euroa
L: 180 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
47 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Vinkka <2018-02-01 13:47:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 10/10

fluojn <2018-02-08 11:51:00>
Vuosien varrella jenkki- ja euroversiona yhdeksi kalleimmista Super Nintendo-peleistä jatkaa siitä, mihin Mega Man X:ssa jäätiin. Sigma saatiin päihitettyä, mutta X ystävineen joutuu yhä taistelemaan Maverickien uhkaa vastaan, kun kolme X Huntereiksi itseään nimittämää reploidipahista astuu kuvaan. Näyttää siltä, että viholaiset ovat saaneet kerättyä alkuperäisessä pelissä menehtyneen Zeron osat ja yrittävät ajaa Mega Manin ansaan näiden avulla. Alkaa valtaisa kamppailu X:n, kahdeksan Maverick-pomon ja X Huntereiden välillä.

Jos tarina jatkaa siitä, mihin Mega Man X jäi, niin pelillisellä puolella mennään samoilla linjoilla. X:n pelanneet ovat välittömästi kuin kotonaan seinähyppyjen, liukujen ja Buster-latausten kanssa. Kuten ykkösessäkin, myös X2:ssa on paljon piilotettuja sydän- ja energiatankkeja, sekä Tri. Lightin taakseen jättämiä upgradeja.

Mega Man X2 edustaa Super Nintendon toimintapelien terävintä kärkeä. Ohjattavuus on just eikä melkein, uudelleenpeluuarvoa antavat piilotetut tavarat ja vaihtoehtoiset lopetukset. Ja Mega Man pelistähän ei voi puhua mainitsematta meneviä musiikkeja. Lisäksi se sopii sekä kasuaali- että ammattilaispelaajille. Ei ole ihme, että X2 on sarjan speed runatuimpia pelejä.

Kokonaisuutta latistaa oikeastaan ainoastaan se seikka, että peli muistuttaa alkuperäistä todella paljon. Sapluuna on pysynyt samana, mutta sitä on hiottu ja virtaviivaistettu, Tämän vuoksi arvosanaksi +9
Arvosana: 9/10