Three Dirty Dwarves (Saturn)

Peli
Three Dirty Dwarves

Konsolille: Saturn
Kehittäjä: Appaloosa Interactive
Julkaisija: SegaSoft

Julkaisuvuosi: 1997
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tappelu

Keskihinnat
CIB: 80 euroa
L: 15 euroa


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-04-02 09:27:00>
Kolme likasta peikkoa on kunnon vanhanliiton beat 'em up ja luottaa tuttuun kaavaan. Kentät mäiskitään yksitellen läpi ja aina välistä kohdataan pomovastus. Vaikeusaste on tiukka ja kannattaa suosiolla aloittaa helpolla.

Peli näyttää hyvältä ja äänet on ok tasoa. Välivideot on hauskoi ja meininki on muutenkin sopivan huumoripainotteista. Peli on pääsääntöisesti sivuttain rullaavaa 2D:tä, mutta pomotaisteluissa nähdään vähä kuvakulma kikkailuja. Pituudeltaankin peli menee vanhempien Beat 'em uppien luokkaan ja osaava menee tämän helposti illassa läpi.

Pelissä on kolme hahmoa, joista jokanen eroaa mukavasti toisistaan erinlaisten aseiden ansiosta. Yksi peikoista on varustettu haulikolla, kun toinen kantaa mukanaan pesäpallomailaa. Kolmas sit heittelee keilapalloja. Jokasella hahmolla on lyönti, pidemmän matkan "ammus" sekä spesiaali. Omaksi lempparikseni nousi haullikko-peikko, joka oli sopivan tuhoava läheltä ja kaukaa. Pelissä ohjataan yhtä hahmoa, mutta muut kaksi heiluvat letkana perässä. Hamoja pystyy "lennosta" vaihtamaan ja kun yksi peikoista saa osumaa hyppää ohjaus toiseen. Tällöin voi pökkyräs istuskelevan peikkorukan käydä huitasees takasin peliin. Peliä voi toki pelata myös kolmestaan, jolloin jakokasella on oma likainen peikkonsa. Tämä on tietysti se paras ja hauskin tyyli pelistä nauttimiseen.

Three Dirty Dwarves on vanhahtava ja tutun turvallinen beat 'em up. Peli ei tarjoa mitään kummempia ihmeellisyyksiä, mutta eipä semmosia aina kaipaakkaan. Jos haluaa monipuolisempaa settiä, kannattaa katse kääntää Saturnin loistavaan Guardian Heroesiin. Peikot tarjoaa silti pätevää ja laadukasta turpasaunaa genren ystäville.
Arvosana: 8/10