Saturn Bomberman (Saturn)

Peli
Saturn Bomberman

Konsolille: Saturn
Kehittäjä: Hudson
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 1996
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toiminta

Keskihinnat
CIB: 80 euroa
L: 15 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
45 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
10

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2016-07-13 17:20:00>
MONINPELIARVIO

Kaikkihan tietää Bombermanin? Yksinkertaisen ja yksinkertaisesti loistavan moninpelin, jossa areenoilla jätetään pommeja tietä eteenpäin raivatakseen sekä siinä toivossa, että vastustaja(t) joutusivat lieskoihin. Mitä tästä sitten voi kertoa? No sen, että Saturn Bomberman on yksi parhasta pommimiehistä koskaan, ehkä paras!
Netin syövereistä arvioita, keskusteluja ja kaiken maailman mielipiteitä lukemalla voi myös todeta, etten joudu olemaan tämän mielipiteen kanssa yksin.

Pelin suurin juttu on Battle Mode, jossa
Pääsee porukalla pommittamaan aina kymmeneen pelaajaan asti! Itse olen päässyt pelaamaan maksimissaan kuuden pelaajan kera ja voin vain kuvitella sitä kaaoksen määrää, kun kymmenen pelaajaa pommittaa tannerta. Tämä on ehdottommasti päästävä kokemaan.
Kenttiä on kahdeksan eriteemaista ja yksi suurimpiin karkeloihin tarkoitettu. Hahmoja on kymmenen, perus valkosesta ja mustasta pommimiehestä muihin vieraileviin tähtiin kuten Bonkiin.
Kentiltä löytyy pommitusta tai liikkumista helpottavia tuttuja power uppei sekä dinoja. Dinoja on viittä eri väriä joilla jokaisella on oma jipponsa karjasusta hyppyyn. Lisäksi dinot toimii ns. lisäelämänä pelaajalle, koska sauruksella ratsastavilta lähtee lieskoihin joutuessa ensiksi ratsu alta. Dinot tuovat peliin kivan lisän ja tunteen, kun on taistelutantereella ainoa dinoton.

Saturn Bombermania en ole kertaakaan pelannut yksin, enkä näe siihen mitään tarvetta, koska Bomberman on minulle ennen kaikkea moninpeli. Jos haluan pelata pelistä löytyvää normaali modea, on sekin pelattavissa kaverin kanssa. Ainoa syy miksi tätä yksin joutuisi pelaamaan, on kaverien tai ohjaimien puute. Ne kerrat kun olen päässyt isomalla porukalla pelaamaan, ovat sitten olleet täyttä rautaa, täynnä äänekästä räkätystä ja voimasanoja.

Harmittavasti peliä ei ole ainakaan täältäpäin helppoa löytää, joka vähentään mahdollisuutta tähän tustumiseen. Se ei ole myöskään Saturnin halvimmasta päästä, muttei kalleimmastakaan. Ja nyt vastaan ilomielin kysymykseen onko peli hintansa arvonen? KYLLÄ ON! Tämä peli on varmasti yksi parhaista syistä hommata Saturn (ja kasa ohjaimia)!
Arvosana: 10/10