Panzer Dragoon (Saturn)

Peli
Panzer Dragoon

Konsolille: Saturn
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 1995

Keskihinnat
CIB: 25 euroa
L: 10 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
27 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2016-03-13 06:13:00>
Vielä hetki sitten olin tietämätön mikä koko Panzer Dragoon sarja on. Tiesin että lohikäärmeellä lentely kuuluu jotenki asiaan, mutta yhdistin tämän sarjan jostain systä rpg:ksi. Lopulta minulle tietty selvisi, että ainoastaan Panzer Dragoon Saga on roolipeli ja muut railshoottereita. 
Tämän pelin pelaaminen hoiti siis kaksi kärpästä yhellä iskulla; oli ensi kosketus tähän sarjaan, sekä ensimmäinen koskaan läpi pelaamani Saturn peli. Onneksi hyvä sellainen se olikin. 

Pelissä lennetään loharin selässä ja räiskitään minkä keritään. Lohikäärmeen lentoreitti on ennalta määrätty, mutta siihen pystyy vähän vaikuttamaan väistelyiden kautta. Episodeja on seitsemän, eikä niistä mikään ole kovin pitkä. Pituutta pelille tuo kuitenkin paikoin erittäin kovakin haaste. Joissain kohdissa oli pakko opetella ulkoa pomovastustajien liikkeet ja koska pitää kääntyä ampumaan takaapäin päälle käyviä vihollisia. Kun energia palkki on yhtä alhaalla kun autoni bensamittari ja pomovastustaja rykäsee neljä liian nopeasti kohti etenevää ohjusta, paniikkikohtaus on lähellä. Varsinki kun tajusin vasta tosi myöhään, että pelissä on myös lukitettava ammus, jolla pystyy merkata useamman kohteen samaan aikaan. 

Hyvä peli, voin suositella! Minulla on kakkonen tuossa pelattavien jonossa ja lisäksi päämääränä ois päästä Sagakin kokemaan :)
Arvosana: 8/10