Senran Kagura Shinovi Versus (PS Vita)

Peli
Senran Kagura Shinovi Versus

Konsolille: PS Vita
Kehittäjä: Tamsoft
Julkaisija: Marvelous AQL, XSEED Games

Julkaisuvuosi: 2014
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Ei määritelty

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
16 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
6

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2015-11-08 14:56:00>
Joskus Nintendo 3DS:llä tuli pelattua peliä; Senra Kagura Burst, joka on 2D mätkettä, jossa taistelun lomassa rikkoontuu tyttöjen vaatteet. Huomasin sitten pleikkarin storessa olevan tarjolla myös Vitalle Senra Kaguraa, joten pistimpä ladaten.       

Vita versio on vaihtanut kuvakulman 3D:ksi ja jos 3DS versio oli pikkutuhma, on Vitan oma isompi tuhma.       
Pelissä siis tapellaan, tappellaan ja stripataan. Tappelu on yksinkertaista ja toimivaa muutaman napin hakkausta. vaikustaso on helppo ja pelin sisäistää nopeasti. Torjunta nappikin löytyy, mutta sille ei ole paljoa tarvetta ainakaan normaali vaikeudella. Mitä pidemmälle pelaa, sitä enemmän on kertynyt hahmoille levelii ja sitä helpompaa voittaminen on. Tapelu aloitetaan kouluhepenissä, mutta ku ne on kulutettu puhki, voi tytölle vaihtaa Shinobi varusteet. Tällöin pystyy myös tekemään tehokkaita secret ninja art iskuja, jotka liikkestä riippuen riisuu joko vastustajan vaatteiden ylä -tai alaosan. Hahmot myös oppii Ultimaattisen iskun joka oikein ajoitettuna riisuu tytöt ilkosilleen (taktiset alueet toki sensuroituina). Pleikan taskubiljardikoneella Kagura on näyttävämpi kuin Nintendon vastaavalla, mutta 3DS:n 2D kuvakulma on parempi. Kolmiulotteisuus kun tuo mukanaan aika ajoin häiritsevät kamera ongelmat.       

Pelissä on aluksi auki kolme koulua omien tarinoiden kera ja neljäs aukeaa, kun muut on läpäisty. Tyttöjä on vähintään riittävästi ja jokanen animeryhmä gootista koulutyttöön on edustettuna. Jos nämä eivät riitä, on pelissä tietysti pukuhuone, jossa tytöt saa pukea mieluisikseen. Uusia hepeniä aukee peliä läpäisemällä ja niitä sitte pelistä ansaitulla valuutalla ostamalla. Jos haluaa heti uusia asuja, on niitäkin tarjolla storessa suoraan riihikuivaa vastaan.       
Pukuhuoneessa voi myös viettää lempi hahmojen kanssa "laatuaikaa" zoomailemalla, vilkuilemalla hameen alle ja kosketusnäytön avulla voi kiusata nollagravityllä vellovia maitorauhasia.       

Euroopassa tämä on julkaistu vain storessa. Jenkkinä löytyy fyysinen "Let's Get Physical Edition" ja japanista löytyy sitten monenlaista limited editonii sekä ihan normiversiokin. Sensuurin suuruudesta japaniversioon verrattaessa ei ole minulla kokemusta/tietoa.     
Ja jos ei tämän pelin avulla saa shinobitytöistä tarpeeksi, on storessa tarjolla vielä astetta pervompi Senra Kagura: Bon Appetit!, jossa tyttöi riisutaan kokkaamalla. Hyvin kokkaamalla jälkiruokana on, mitäpäs muuta kuin tyttöä kerman kera.
Arvosana: 6/10