Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (PS Vita)

Peli
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

Konsolille: PS Vita
Kehittäjä: Armature Studio
Julkaisija: Warner Bros. Interactive Entertainment

Julkaisuvuosi: 2013
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tappelu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
21 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
9 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2020-08-20 00:54:00>
NetherRealm Studiosin mainio DC Comicsin supersankari mätke toimii mainiosti myös Vitalla. Joskin heti käy selväksi, että Vita versio ottaa graafisesti selkäänsä kotikone versio veljiltään. Mätkinän timmellyksessä ei tähän juurikaan kiinnitä huomiota, vaan peli näyttää paikoin todella hienoltakin, mutta välivideoissa ja ottelun jälkisissä animaatioissa etenki hahmojen hiukset pistää välistä pahastikin silmään.
Myös latausajat ovat aika pitkiä, mutta noin muuten peli kyllä rullaa riittävän hyvin myös Sonyn käsikonsolissa.

NetherRealm Studios taiselupelien "story modet" hakee vertaisiaan. Kyseessä on tässäkin tapauksessa hyvin pitkä ja eeppinen kampanja jonka juonta seuraa mielummin kuin useaa DC Comicin elokuvaa. Vitalle kyseessä on tuhdimpi Ultimate Edition, joka lisää muun muassa kasan S.T.A.R. Labs -tehtiä ja kuusi uutta kamppailijaa, mukaan lukien Lobo ja NetherRealmin toisesta mätkintäsarjasta, eli Mortal Kombatista tuttu Scorpion. Eli sisältöä on runsaasti ja myös yksin pelaava viihtyy hyvin. mikä on tärkeää, koska Vita ei se ihanteellisin alusta moninpelille ole.

Injusticen Vita versio onkin lähinnä suositeltava tapaus ainostaan sitten, jos haluat pelata peliä mukana ja lähinnä yksin. Tai tietysti jos nyt ei satu muita konsoleita omistamaan. Muuten kannattaa suunnata vaikka PS4:n Ultimate Editionin kimppuun, joilloin pääsee helpommin kaveria rökittämään sekä saa kaupan päälle komeemman ulkoasunkin. Niin tai näin, mätkinnöistä pitävän kyllä kannataa tähän peli sarjaan tutustua. Sarjaan? Kyllä! Myös varsin mainio jatko-osa on olemassa (joskaan ei Vitalle)
Arvosana: 8/10