Terminator: Resistance Enhanced (Playstation 5)

Peli
Terminator: Resistance Enhanced

Konsolille: Playstation 5
Kehittäjä: Teyon
Julkaisija: Reef Entertainment

Julkaisuvuosi: 2021
Genre: Räiskintä


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
-

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2021-11-14 06:15:00>
Kriitikoiden inhooma mutta (joidenki) pelaajien kehuma, varmasti vahvasti mielipiteitä jakava Terminator: Resistance Enhanced oli positiivinen yllätys..

Minulla oli epäilyni peliä kohtaan kyllä vahvasti läsnä ja siksi alelaareja tämän kanssa odotinkin. Mutta peli yllätti täysin ja oli paljon parempi mitä millään mittapuulla osasin odottaa. Kyllähän se näytti paikoittain PS3 peliltä ja tekoälykin oli välistä niin tyhmää ettei voinut kuin ihmetellä, miten ne robotit oli edes pystyneet maailman valloittamaan...

Se mikä kuitenkenki pelastaa pelin on tunnelma ja se tunnelma oli ehtaa Terminaattoria. Lisäksi peli toimii mielestäni hyvin ja en huomannut sitä kriiitikoiden kiroomaa tahmeutta ja kankeutta. Liekö sitten syy tämän PS5:n Enchanted painoksen vaiko vanhuuden tuoman refleksieni hitauden? Tiedä häntä, mutta kontrollit eivät minua juurikaan häirinneet.

Räiskinnän ohella pelissä pääsee hiippailemaan sekä valitsemaan tarinalle oleellisista monivalinta vaihtoehdoista. Pelissä pystyy valmistamaan tavaraa putkipommeista energiapakkauksiin ja plasma-aseita voi parannella. Ompa mukana myös pieni kykypuukin, johon pääsee pelistä kertyvää kokemusta tunkemaan.

Peli kesti tarinaltaan semmosen 8h sisältäen muutaman sivukikkareen. niiden itsensä toiston takia niitä ei kyllä kaikkia olis millään jaksanut tehä, mutta niitäkin siis löytyy niistä pitäville. Peli piti alusta loppuun asti ihan hyvässä otteessa ja sitä oli juuri sopivasti. Parit kohdat pääsi tunnelmallaan tosi korkeelle, mutta se vaatiinee tietynlaista Terminaattorista pitämistä... Kun tutulta kuulostavat biisit alkaa soimaan ja juostaan sotimaan armotonta Terminaattori armeijaa vastaa... ah siinä oli sitä jotain... Mainittakoon vielä että pelin äänet (aseet ja räjähdykset jne.) sekä musiikit ovat varsin onnistuneita. Suosittelen kyllä tätä tuotosta kokeilemaan varsinkin kaikkia Terminaattori faneja. Pitääkin katsoa vaihteeksi Terminator 2!
Arvosana: 6/10